Selam. Oyun yaklaşık 1100tl olduğu için alacak durumum yok genelde ücretsiz oyun indiriyorum epic , steam sadece yeni pcmde subnotica oynamak istiyorum oyun indir vipte sıkıntı çıkarmı , antivürüs prorgamı yok wdefender var sadece
steamripSelam. Oyun yaklaşık 1100tl olduğu için alacak durumum yok genelde ücretsiz oyun indiriyorum epic , steam sadece yeni pcmde subnotica oynamak istiyorum oyun indir vipte sıkıntı çıkarmı , antivürüs prorgamı yok wdefender var sadece
siteyi ilk defa duydum bir sorun olurmu ?steamrip
daha 2 saat önce ordan indirdiğim tlou 2ye başladım zaten tek orayı kullanıyorum t.ent oyun içinSelam. Oyun yaklaşık 1100tl olduğu için alacak durumum yok genelde ücretsiz oyun indiriyorum epic , steam sadece yeni pcmde subnotica oynamak istiyorum oyun indir vipte sıkıntı çıkarmı , antivürüs prorgamı yok wdefender var sadece
google drive dosyasından indiriyorum hocam o zamandaha 2 saat önce ordan indirdiğim tlou 2ye başladım zaten tek orayı kullanıyorum t.ent oyun için
ben t ent ile yükledim sen kendin bilirsingoogle drive dosyasından indiriyorum hocam o zaman
indirmeye koyuldum virüs total e dosyayı koyunca gösterir demi bişey çıkarsaben t ent ile yükledim sen kendin bilirsin
her türlü uyarı verir ama sıkıntı yok herhangi bir kod satırını dğiştirdiğin her şeyi zaten virüs olarak gösterecek kurmadan önce pcyi yedekle oyunu oynadıktan sonra format atarsınindirmeye koyuldum virüs total e dosyayı koyunca gösterir demi bişey çıkarsa
hocam bu sitelerin olayı ne insanların binlerce lira verdiği oyunu ücretsiz oynamak şüphe uyandırıyor bende bedava peynir fare kapanında olur illa virüs vardır yani site benim olsa arka planda mining yapan bi virüs yapardımher türlü uyarı verir ama sıkıntı yok herhangi bir kod satırını dğiştirdiğin her şeyi zaten virüs olarak gösterecek kurmadan önce pcyi yedekle oyunu oynadıktan sonra format atarsın
Nasıl yedekleyeciğimi bilsem burda sormazdım so soryher türlü uyarı verir ama sıkıntı yok herhangi bir kod satırını dğiştirdiğin her şeyi zaten virüs olarak gösterecek kurmadan önce pcyi yedekle oyunu oynadıktan sonra format atarsın
oyunu indirmeden önce 10 tane reklam çıkıyor karşınahocam bu sitelerin olayı ne insanların binlerce lira verdiği oyunu ücretsiz oynamak şüphe uyandırıyor bende bedava peynir fare kapanında olur illa virüs vardır yani site benim olsa arka planda mining yapan bi virüs yapardım