Neler Yeni

Süleyman Soylu'nun Açıklamamaları

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İnsanlar bu mafya bozuntusunu izlemiyor çünkü. İstifasını vermek gibi bir olay yaşansın, görürsün o desteği.
Yanlışın var Akp de tayyip den sonra gelen ikinci kişj Süleyman soylu dur halk tarafindan da sevilir terörü bitirdiği düsünülür benim burada yalniz kaldi demem AKP trolleri sayfalari Akp yalniz birakti

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hükümetin uzun zamandır yakın olduğu bir isimdi Sedat Peker. Çok uzun bir süre iş adamıydı. Ne zaman hükümete ucu dokundu ki işte o zaman örgüt başı oldu.
Adam Akşener ile de yakın olduğunu, birlikte iş yaptığını açıkladı. Erdoğan'ı halâ savunuyor saçma bir şekilde.

Benim için, en başından beri mafya bozuntusuydu. Hiç sevmedim ve kâle almadım. Siz, bu videoların öncesinde bu mafya bozuntusuna karşı çıkıp, kötülüyordunuz. İşinize geldiği gibi konuşmaya başlayınca, baş tâcı ettiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışın var Akp de tayyip den sonra gelen ikinci kişj Süleyman soylu dur halk tarafindan da sevilir terörü bitirdiği düsünülür benim burada yalniz kaldi demem AKP trolleri sayfalari Akp yalniz birakti
Ak Parti'li gibi görülüp, arkamızdan iş çevirenler o bahsettiklerin. Recep Terzi gibiler... Onları Ak Parti'nin içindeki vatandaşta sevmiyor.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Adam Akşener ile de yakın olduğunu, birlikte iş yaptığını açıkladı. Erdoğan'ı halâ savunuyor saçma bir şekilde.

Benim için, en başından beri mafya bozuntusuydu. Hiç sevmedim ve kâle almadım. Siz, bu videoların öncesinde bu mafya bozuntusuna karşı çıkıp, kötülüyordunuz. İşinize geldiği gibi konuşmaya başlayınca, baş tâcı ettiniz.
Siz derken?
Ben herhangi bir taraf belirtmeden neden böyle bir yorum yaptınız ki ?
Ben sadece sedat pekerin mitinglere çıkartılıp konuşma yaptırılmasından şikayetçiyim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Siz derken?
Ben herhangi bir taraf belirtmeden neden böyle bir yorum yaptınız ki ?
Genel anlamda konuşuyorum. Muhalefetten olup Sedat Peker'i destekleyenlere serzenişte bulunuyorum. Kişisel algılama lütfen.

Ben sadece sedat pekerin mitinglere çıkartılıp konuşma yaptırılmasından şikayetçiyim.
Bende şikayetçiyim. Mitinglere çıkarılmasından da, kâle alınmasından da... Hükümetin yerinde olsam hiçbir iddiasına cevap vermem.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Pablo Escobar vol2 oldu Sedat.

Türkiye'ye uyuşturucu ülkesi damgası yapıştırılıp küçük düşürülmeye, Erdoğan'ın yanındakileri devirip yalnızlaştırmaya çalışıyorlar. Sedat Peker de zaten o konuşmayı yapacak potansiyelde değildir. Arkada çok büyük bir ekip var.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Cevaplar gelene kadar, benim bu adamdan haberim yoktu. Videoları bilmiyordum. Benim gibi, cevaplardan sonra duyanlar vardır herhalde.
Ana medya bu adamın haberini bilinçli olarak yapmıyordu.
İlk Cüneyt Özdemir yapmıştı. Birçok insanda ondan öğrendi.
TV haberciliği öldü bu arada.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ana medya bu adamın haberini bilinçli olarak yapmıyordu.
İlk Cüneyt Özdemir yapmıştı. Birçok insanda ondan öğrendi.
TV haberciliği öldü bu arada.
Varank ile Pakdemir in toplantısında soru soran muhabiri geçiştirmeleri vs. :/ Kimse salonda bir şey yapmamıştı. Biraz TV kanalları iktidar elinde evet.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
İzleyenler var mı? Adam tüm konuları çarptırdı, doğru dürüst cevap vermedi. Cidden Türkiye’de ne özgür medya diye bişey var ne de düzgün yönetici. Hepimiz mafya babasının ağzından çıkanları bekliyoruz. Üzülüyorum güzelim ülkeme, ne halde.
Zaten böyle olacağı belliydi izlemeden bile anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom