Neler Yeni

Süleyman Soylu'nun Açıklamamaları

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
tam anlamadım şimdi süleyman soylu bu şeyi izlediğini mi kast ediyor yoksa kötünün kötüsü var demeye mi çalışıyor
Gazeteci diyor ki; "Bu mafyanın sözlerini ciddiye alan ve inanan büyük bir kitle var. Size inanmıyorlar ve sizin istifanızı istiyorlar."
Soylu da diyor ki; "Çocuk p*rnosu izleyen de büyük bir kitle var. Bu gibi, gereksiz çoğunluğa göre mi hareket edeceğiz?"

Daha sonradan örneğini düzeltiyor, özür diliyor ve Merdan Yanardağ'a şunu diyor: "Senin hakkında da bir sürü iddia var. Sen neden istifa etmiyorsun?"

Merdan Yanardağ, iddiaların doğru olmadığını ve tek birinin doğru olması durumunda mesleğini bırakacağını söylüyor. Süleyman Soylu da; "Aynı şey benim için de geçerli. İddialar yalan! Tek biri doğru çıksın, görevimi bırakırım. İddiaların araştırılması için de, bir vatandaş olarak gerekli şikayetimi yaptım. Sadece ben dâhil, bahsi geçen herkes araştırılsın. Bakalım hangileri ne derece doğruymuş."
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komik olan tek şey adamın yalnız kalması oldu normalde herkes destek verirdi ama gördüğüm kadarıyla bir grup Habertürk binası önüne gitmiş.
Bu yalnız kalmış hâli mi?

Son düzenleme:

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Gazeteci diyor ki; "Bu mafyanın sözlerini ciddiye alan ve inanan büyük bir kitle var. Size inanmıyorlar ve sizin istifanızı istiyorlar."
Soylu da diyor ki; "Çocuk p*rnosu izleyen de büyük bir kitle var. Bu gibi, gereksiz çoğunluğa göre mi hareket edeceğiz?"

Daha sonradan örneğini düzeltiyor, özür diliyor ve Merdan Yanardağ'a şunu diyor: "Senin hakkında da bir sürü iddia var. Sen neden istifa etmiyorsun?"

Merdan Yanardağ, iddiaların doğru olmadığını ve tek birinin doğru olması durumunda mesleğini bırakacağını söylüyor. Süleyman Soylu da; "Aynı şey benim için de geçerli. İddialar yalan! Tek biri doğru çıksın, görevimi bırakırım. İddiaların araştırılması için de, bir vatandaş olarak gerekli şikayetimi yaptım. Ben dâhil, bahsi geçen herkes araştırılsın. Bakalım hangileri ne derece doğruymuş."

Bir insan kendisiyle bu kadar çelişemez ya şaka gibi dönemler yaşıyoruz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Umarım 2023'te hepsi uçar yoksa, yine malum taraf kazanırsa gerekirse kaçarım :d

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Girdiği her seçimde %50'nin üzerinde oy alan Erdoğan kazanacak hocam.
Belli olmaz kesin konuşmamak lazım, kazansada kazanmasada ben gitmeyi düşünüyorum zaten geri kalanlara artık gidersem Allah yardım etsin :d

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Belli olmaz kesin konuşmamak lazım, kazansada kazanmasada ben gitmeyi düşünüyorum zaten geri kalanlara artık gidersem Allah yardım etsin :d
Yolun açık olsun, gitmek isteyen gitsin tabii. Hatta insan kendini geliştirmek için gidiyorsa, kesin gitsin.

Çocuk p**nosu der susarım
@Hudzell @Ercü Süleyman Soylu'nun, Merdan Yanardağ'a söylediği mesele de buymuş.

E2LuIJEXEAI9xqJ.jpg

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Girdiği her seçimde %50'nin üzerinde oy alan Erdoğan kazanacak hocam.
Aynen kanka kesin o kazancak anketlerden daha iyi bilen sen şu an muhalefet kanadından eşeği aday yapsalar erdoğan kadar oy alır net bir şekilde

Merdan Yanardağ, iddiaların doğru olmadığını ve tek birinin doğru olması durumunda mesleğini bırakacağını söylüyor. Süleyman Soylu da; "Aynı şey benim için de geçerli. İddialar yalan! Tek biri doğru çıksın, görevimi bırakırım. İddiaların araştırılması için de, bir vatandaş olarak gerekli şikayetimi yaptım. Sadece ben dâhil, bahsi geçen herkes araştırılsın. Bakalım hangileri ne derece doğruymuş."

Ben açıkçası artık sedat pekere daha çok inanıyorum adam parmağını koydu ortaya o sadece koltuğunu koyuyor koltuğu o almadı ki vazgeçmesi kolay olur zaten istifası gelecek gibi yakında

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
İzleyenler var mı? Adam tüm konuları çarptırdı, doğru dürüst cevap vermedi. Cidden Türkiye’de ne özgür medya diye bişey var ne de düzgün yönetici. Hepimiz mafya babasının ağzından çıkanları bekliyoruz. Üzülüyorum güzelim ülkeme, ne halde.
sorulan her soru önemsizdi adam kendisine bir metin yazmış onu okudu sırasıyla

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Aynen kanka kesin o kazancak anketlerden daha iyi bilen sen şu an muhalefet kanadından eşeği aday yapsalar erdoğan kadar oy alır net bir şekilde
Anket şirketlerine gerçekten inanan var mı yaa? Öyleyse, Kılıçdaroğlu aday olsun. Kesin kazanacak madem, yiyorsa koltuğunu riske atsın ve aday olsun.

Ben açıkçası artık sedat pekere daha çok inanıyorum adam parmağını koydu ortaya o sadece koltuğunu koyuyor koltuğu o almadı ki vazgeçmesi kolay olur zaten istifası gelecek gibi yakında
Sedat Peker Erdoğan'ı savunduğunu, onu abi olarak gördüğünü ve Süleyman Soylu gibilerin foyasını ortaya çıkararak Erdoğan'ın çevresindeki kötüleri temizleyeceğini inanıyor. Sedat Peker'e inanıyorsan, Erdoğan için söylediklerine de inanmalısın o zaman. Ve, Meral Akşener'le ilgili söylediklerine de inanmalısın...

İşinize gelince, adam oldu mafya bozuntusu. En baştan beri sevmezdim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Evet yalnız kalmiş hali geçen sene istifa haberi ciktiğinda sokaklara insanlar döküldü balkonlardan sloganlar atildi ve twitter de gündem 1 e çıkmıştı şimdi ise bugüne kadar 7.video yayinlandi yeni yeni bu azinliklar cikti

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Anket şirketlerine gerçekten inanan var mı yaa? Öyleyse, Kılıçdaroğlu aday olsun. Kesin kazanacak madem, yiyorsa koltuğunu riske atsın ve aday olsun.

Sedat Peker Erdoğan'ı savunduğunu, onu abi olarak gördüğünü ve Süleyman Soylu gibilerin foyasını ortaya çıkararak Erdoğan'ın çevresindeki kötüleri temizleyeceğini inanıyor. Sedat Peker'e inanıyorsan, Erdoğan için söylediklerine de inanmalısın o zaman. Ve, Meral Akşener'le ilgili söylediklerine de inanmalısın...

İşinize gelince, adam oldu mafya bozuntusu. En baştan beri sevmezdim.
Hükümetin uzun zamandır yakın olduğu bir isimdi Sedat Peker. Çok uzun bir süre iş adamıydı. Ne zaman hükümete ucu dokundu ki işte o zaman örgüt başı oldu.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Evet yalnız kalmiş hali geçen sene istifa haberi ciktiğinda sokaklara insanlar döküldü balkonlardan sloganlar atildi ve twitter de gündem 1 e çıkmıştı şimdi ise bugüne kadar 7.video yayinlandi yeni yeni bu azinliklar cikti
İnsanlar bu mafya bozuntusunu izlemiyor çünkü. İstifasını vermek gibi bir olay yaşansın, görürsün o desteği.

Top Bottom