Fevkelade1i
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,059
- İsim
- Muhammet Trabzon
Gazeteci diyor ki; "Bu mafyanın sözlerini ciddiye alan ve inanan büyük bir kitle var. Size inanmıyorlar ve sizin istifanızı istiyorlar."tam anlamadım şimdi süleyman soylu bu şeyi izlediğini mi kast ediyor yoksa kötünün kötüsü var demeye mi çalışıyor
Soylu da diyor ki; "Çocuk p*rnosu izleyen de büyük bir kitle var. Bu gibi, gereksiz çoğunluğa göre mi hareket edeceğiz?"
Daha sonradan örneğini düzeltiyor, özür diliyor ve Merdan Yanardağ'a şunu diyor: "Senin hakkında da bir sürü iddia var. Sen neden istifa etmiyorsun?"
Merdan Yanardağ, iddiaların doğru olmadığını ve tek birinin doğru olması durumunda mesleğini bırakacağını söylüyor. Süleyman Soylu da; "Aynı şey benim için de geçerli. İddialar yalan! Tek biri doğru çıksın, görevimi bırakırım. İddiaların araştırılması için de, bir vatandaş olarak gerekli şikayetimi yaptım. Sadece ben dâhil, bahsi geçen herkes araştırılsın. Bakalım hangileri ne derece doğruymuş."
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yalnız kalmış hâli mi?Komik olan tek şey adamın yalnız kalması oldu normalde herkes destek verirdi ama gördüğüm kadarıyla bir grup Habertürk binası önüne gitmiş.
Son düzenleme: