Süleyman Soylu'nun bugün katıldığı cenaze

Beren

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,302
İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi yapılan toplantıda “Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınmasına” karar vermişti.

Ekran Alıntısı.PNG

Kaynak: Yüzlerce Kişiyle Cenaze Namazı Kılan İçişleri Bakanı Soylu Tepkilerin Odağında - onedio.com

20 Nisan Türkiye vaka tablosu:

P20WQ5QHJ0ax2t7GeXnG_g.jpg

😆😆😃😄😂😅😀😀

Doping hafıza ile 55k vakayı 61k ya yükselttim

Lebalep dolmuş maşallah

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi yapılan toplantıda “Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınmasına” karar vermişti.

Alıntıyı görüntüle

Kaynak: Yüzlerce Kişiyle Cenaze Namazı Kılan İçişleri Bakanı Soylu Tepkilerin Odağında - onedio.com

20 Nisan Türkiye vaka tablosu:

Alıntıyı görüntüle

😆😆😃😄😂😅😀😀
Hiçbir şeyde dünya birincisi değiliz bunda olalım mantığında gibi çalışıyorlar.

Kurallar Türkiye'de sadece vatandaşa işliyor galiba :unsure:

Kongrelere, cenazelere gidemeyip ceza kesemeyen polis; sokakta 10 saniyeliğine maskesini çıkartan birine ceza yazar ama 🙈

Kurallar Türkiye'de sadece vatandaşa işliyor galiba :unsure:

Kongrelere, cenazelere gidemeyip ceza kesemeyen polis; sokakta 10 saniyeliğine maskesini çıkartan birine ceza yazar ama 🙈
Polislerin bile durumu vahim usta.
Babam söyledi durum kötü değilken bir kaç ay önce bir polisin vatandaşa maskesini takmasını söylemiş, vatandaş "abi sen niye takmıyorsun sende tak" deyince ceza yazmayıp gitmiş.

Sağdan 3. Kişi Ahmet Hoca mı tam tanıyamadım cenazenin baş ucunda hoca başlığı var şimdi ismini hatırlayamadım belki bir hoca ölmüştür cenaze kimin bilen varmı?

Haberiniz yok galiba kongrelere ve cenazeye korona virüs giremiyor yasak var.

Geri