Neler Yeni

Sülük tedavisi olsam mı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Gözüme yaptırmayı düşünüyorum göz derecesini yukseltmeyi engelliyor diye duydum internet sitelerinde her neyse sizce yaptırmalı mıyım hayatımda hiç yapmadım annem bana şey anlatıyo akrabalarından birisi dişciye gitmis baya bir dişi çekilmesi lazimmiş sülük tedavisi yaptirdiktan sonra gerek kalmamış yani klasik yaptirmam için soylenilen soz gibi geldi ama yararlarını pek bilmiyorum yardimci olur musunuz?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Diş çekilmesi gereken bir durumda sülük ile toparlayamazsın sülük tedavisi her ne kadar önermesem de bazı konularda iyi yanları olabiliyor ama kesinlikle göz için denenmesini önermem çok sakat yer ve güvenilir değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Diş çekilmesi gereken bir durumda sülük ile toparlayamazsın sülük tedavisi her ne kadar önermesem de bazı konularda iyi yanları olabiliyor ama kesinlikle göz için denenmesini önermem çok sakat yer ve güvenilir değil.
Evet göz çok hassas ve bakteriyel açıdan çok temiz bakılması ve hijyenine dikkat edilmesi gereken bir bölge. Bence göz hastanesine git (DünyaGöz, VeniVidi)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada doktora falan yaptirmayacam mahallede tanidiklarimin yillardir gittigi bi yere gidicem

şahin doğan

80+ Platinum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Sülük tedavisi vücuttaki pis kanı emdiği için önerilir. Hastalıklı bölgelerden kan emer. Göze sülük tedavisi de neymiş? %100 Kör olma garantisi sunuyorlar mı?

Kesinlikle bulaşma.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Vücudun kanını temizleyebilmesi gerekiyor, öncelik sağlıklı beslenmek spor vs olmalı gerisi hikaye.

Ronin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şafak Doğan
Uygunsuz davranış
kardeşim beynine bir kaç tane sülük at belki çalışır

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap