Y yekeles4 80+ Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mehmet yıldız Dün, 14:11 #1 Bütçe 20000 Sunny televizyon almak istiyorum kullanıcıların yarısı memnun yarısı şikayetçi teknik servis den sizce almaya kalksam webos mu alayim yoksa android mi
Sunny televizyon almak istiyorum kullanıcıların yarısı memnun yarısı şikayetçi teknik servis den sizce almaya kalksam webos mu alayim yoksa android mi
E Efor'SS 80+ Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Oyuncu Dün, 14:11 #2 Güzeldir.
dostveviski 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 812 Dün, 14:35 #3 Marka hakkında bir bilgim yok. Ama işletim sistemi olarak Android tavsiyemdir. Daha özgür olursun...
Arthur♛Morgan 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3,874 Dahası Reaksiyon skoru 2,606 İsim sefa korkmaz İlgilendiği Kategoriler Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var Instagram sfakorkmaz Dün, 14:44 #4 Teknik servis vs hiçbir bilgim yok ama evde kullanıyorum şuan, güzel bir ara yüzü var kullanımı kolay, android tv olduğu için her şeyin APK'sını yükleyip kullanabiliyorum. Genel olarak fena değil yani ortalama bir marka ortalama bir ürün diyebiliriz
Teknik servis vs hiçbir bilgim yok ama evde kullanıyorum şuan, güzel bir ara yüzü var kullanımı kolay, android tv olduğu için her şeyin APK'sını yükleyip kullanabiliyorum. Genel olarak fena değil yani ortalama bir marka ortalama bir ürün diyebiliriz
sontoxic 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 603 Dahası Reaksiyon skoru 234 İsim Semih Instagram son.toxic Dün, 14:50 #5 çok eski yıllarda deneyimim olmuştu uzun yıllar götüren bir televizyon tabii kırılana kadar hala izlediği yolu değiştirmemişse kaliteliydi
çok eski yıllarda deneyimim olmuştu uzun yıllar götüren bir televizyon tabii kırılana kadar hala izlediği yolu değiştirmemişse kaliteliydi