Neler Yeni

SUNRİSE Hazır sistem alınır mı

Gurkannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gurkan Ayırkan
İyi günler aşağıdaki linkte olan sistemi almayı düşünüyorum özelleştirme olarak corsair vegance 32gb 6000mgh ram ssd olarak kc3000 yapacağım işlemci soğutma olarak daha henüz karar vermedim özelleştirme kısmında r7 7800x3d için yeterli soğutma varsa önerebilir misiniz birde anakart kısmında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum bu anakart iyi midir bu fiyata bu sistem alınır mı

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Eren Erkaşda

yaklasık bi 1k ucuza bu var hocam, onun dısında amd ekran kartlı olarak:

bakılabılır, genel olarak alınabılır yani

Gurkannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gurkan Ayırkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yaklasık bi 1k ucuza bu var hocam, onun dısında amd ekran kartlı olarak:

bakılabılır, genel olarak alınabılır yani
üstteki sistem neredeyse aynı sistem ama neden daha ucuz hocam açıklayabilir misin kasanın ve psu nun farkındandır belki dedim ama onların fiyatlarda aynı

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Eren Erkaşda
üstteki sistem neredeyse aynı sistem ama neden daha ucuz hocam açıklayabilir misin kasanın ve psu nun farkındandır belki dedim ama onların fiyatlarda aynı
kasa ve psu degıstırmısler hocam sadece, ozellestırme kısmından aynı kasayı secınce aynı fıyata yaklasıyor zaten, aradaki fark da psu farkıdır

Gurkannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gurkan Ayırkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa ve psu degıstırmısler hocam sadece, ozellestırme kısmından aynı kasayı secınce aynı fıyata yaklasıyor zaten, aradaki fark da psu farkıdır
anakart sizce alınabilir mi uzun süre sistemi upgrade etmeyi düşünmüyorum belki 70 ti süperi satıp 4080 super koyarım onun dışında soğutma için öneriniz var mıdır

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Eren Erkaşda
anakart sizce alınabilir mi uzun süre sistemi upgrade etmeyi düşünmüyorum belki 70 ti süperi satıp 4080 super koyarım onun dışında soğutma için öneriniz var mıdır
hocam cok bır bılgım yok ama yeterlı olur dıye dusunuyorum, belki tek sıkıntısı 2 ram slotu olması olabılır sızın ıcın, sogutucu hakkında yıne bır bılgım yok maalesef boyle bır ıslemcı ıcın :D

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
4070ti super i satıp 4080s e geçmek mantıksız olur. 4 5 sene sesini cıkartmadan calısır zaten sistem.

Top Bottom