Buradaki herkes forumu bırakır,forumu bırakmıyorsun değil mi sadece moderatörlük
tamamBuradaki herkes forumu bırakır,
Vayt Revıns bırakmaz. Rahat ol.
Bir F alalım White reise yolun açık olsun reis- - -
Yaklaşık 5 aydır forum içerisindeki düzen için gece-gündüz demeden elimden geleni adaletli bir şekilde yaptığıma inanıyorum.
Zaten DA-Forum üyelerinden aldığım geri dönüşlerde de bunu sık sık görebiliyorum.
Hepsine tek tek teşekkür ederim.
Ama bu işler tek taraflı olmuyor.
DA-Forum'un benden memnun olması, benim de memnun olduğum anlamına gelmiyor.
Bu süreçte yönetim ile iletişim kurmayı, sorunları konuşmayı bir çok kez denedim, ama maalesef geri dönüş alamadım.
Keşke şartlar daha düzgün olsaydı, çok daha uzun süre devam etseydik. Ama bana göre günler ilerledikçe her şey daha da geriye gidiyor.
Bu yüzden 1 Haziran'da hak ederek aldığım "Moderator" yetkimi, "bazı kişisel ve yönetim kaynaklı sorunlar" dolayısı ile bırakıyorum.
Olurda ileride şartlar değişirse/düzelirse/iyileştirilirse ve foruma bakabilecek bir moderatöre ihtiyaç duyarsanız, benim için sıkıntı yok.
İletişime geçebilirsiniz ve anlaştığımız sürece düzeni sağlarım.
Ama bu şekilde daha fazla zorlamaya ve kalp kırmaya gerek yok.
Bu yüzden forum içerisindeki vaktimi, eskiden olduğu gibi "üye" olarak harcayacağım.
Teşekkürler.
White Ravens
- - -
Ne olay yaşanmış ki çok haberim yok böyle şeylerden?Yaşanılan sorunlardan haberdar biri olarak,
Doğru kararı verdiğinizi düşünüyorum hocam.
Emin olun ki siz hiçbir şey kaybetmediniz,
DA Forum bir @White Ravens efsanesini kaybetti.
knk adam ölmedi sadece moderatörlüğü bıraktı ama gerçekten iyiydi.Yaşanılan sorunlardan haberdar biri olarak,
Emeklerine sağlık dostum umarım sorunların hallolur.- - -
Yaklaşık 5 aydır forum içerisindeki düzen için gece-gündüz demeden elimden geleni adaletli bir şekilde yaptığıma inanıyorum.
Zaten DA-Forum üyelerinden aldığım geri dönüşlerde de bunu sık sık görebiliyorum.
Hepsine tek tek teşekkür ederim.
Ama bu işler tek taraflı olmuyor.
DA-Forum'un benden memnun olması, benim de memnun olduğum anlamına gelmiyor.
Bu süreçte yönetim ile iletişim kurmayı, sorunları konuşmayı bir çok kez denedim, ama maalesef geri dönüş alamadım.
Keşke şartlar daha düzgün olsaydı, çok daha uzun süre devam etseydik. Ama bana göre günler ilerledikçe her şey daha da geriye gidiyor.
Bu yüzden 1 Haziran'da hak ederek aldığım "Moderator" yetkimi, "bazı kişisel ve yönetim kaynaklı sorunlar" dolayısı ile bırakıyorum.
Olurda ileride şartlar değişirse/düzelirse/iyileştirilirse ve foruma bakabilecek bir moderatöre ihtiyaç duyarsanız, benim için sıkıntı yok.
İletişime geçebilirsiniz ve anlaştığımız sürece düzeni sağlarım.
Ama bu şekilde daha fazla zorlamaya ve kalp kırmaya gerek yok.
Bu yüzden forum içerisindeki vaktimi, eskiden olduğu gibi "üye" olarak harcayacağım.
Teşekkürler.
White Ravens
- - -
sen emir vermiyor muydun beni en iyi cevap seçiceksin diye kararın mı değişti
nolduğunu söyleyebilir misin ?Yaşanılan sorunlardan haberdar biri olarak,