öyle deme asgari ücretle çalışıp iphone 14 alanlar var memleketteadam 1m e motor alyo garajı vardır heralde be kral aslmagş
öyle deme asgari ücretle çalışıp iphone 14 alanlar var memleketteadam 1m e motor alyo garajı vardır heralde be kral aslmagş
S 1000 RR <3
Sağ olun hocamV4 olabilir s1000rr olabilir monster olabilir
Yok be hocam1 milyon bütçeye katilini arıyor arkadaş.. Dikkat et dostum Allah kaza bela vermesin.
Çok haklısınız hocamBüyükşehir'de ''düzgün süren kişi'' çıkıyor bir yerden sonra çünkü arabayı sürenlerin çoğu *****. Saysam aklım karışır o kadar çok sürerken denk geliyorum ki minibüsü ayrı taksisi ayrı. Ben arabada bile deli oluyorum, motorcuları hiç önemsemiyorlar.
1m e motor alırsan kapalı garajın olması lazım ek olarak büyük şehirlere o kadar bütçeli bir motor ile üzülebilirsin
Arkadaş doğru yere parmak basmış.Merhabalar,
Şimdi arkadaşlar ben yanlış düşünüyorsam biri bana yok arkadaşım sen yanlış düşünüyorsun diye beni uyarsın.
13 yıldır motor kullanıyorum. Heralde senin bütçen kadar benim kilometre tecrübem vardır.
1M bütçeye sahipsin, buraya gelip motor tavsiyesi istiyorsun eyvallah, hangi motorda kaç km tecrüben var, kaç yaşındasın, daha önce hangi motorları kullandın, ne kadar süre kullandın vs hiçbir şey yazmıyorsun, R6 ya baktım sesi güzeldi yazıyorsun, İstanbulda trafikten kaçmak için supersport alacağım yazıyorsun. Bana dalga geçiyorsun gibi geliyor. @Mert Özkaya Yanlış mı düşünüyorum motorcu moderatörüm?
Trafikte aralardan kaçmak için ideal motor supersport değil zaten. Naked tarzı daha uygun.
R6 dediğin motor, benim A2 ehliyetim var daha önce motor kullandım diyen adamı, 2 günde ölüme götürebilecek makine. A ehliyet alsan bile uzun zamanlar tecrübe isteyen makine. R6 pist motoru, aşırı agresif oturuş pozisyonuna sahip bir makine, 170-180 arası boyun varsa dizin kulaklarına değer, normal kullanımda, trafikte 3 gün bel ağrısı sırt ağrısı çekersin (R6 sahibiyim bu arada)
Gerçekten tavsiye istiyorsan (ekipman tavsiyesi de olabilir), yukarıdaki bilgileri ver yardımcı olmaya çalışalım.
Super sport ile 250 ccden 600e çıksan bile istanbul trafiğinde ölürsün hocam yalan yok. Naçizane tavsiyem modeli eski olsa da hem ehliyetine uygun hem de 2 silindir 500 cc Kawasaki ER 5 ile önce istanbul trafiğinde yüksek cc kullanmaya alışman.en son yamaha R25 kullandım bi 45k km yaptıktan sonra bıraktım
21 sayılır
Yamaha R25
Suzuki GSX-R 125
125 RC KTM
CBR 125R Honda
3 sene supersport motosiklet + olarak cross tecrübem de var uzun zaman
kendini üste çıkarman da komik açıkcası yazmadık diye tecrübemiz olmadığını söyleyemezsin hocam
daha önce istanbul'da trafikte supersport kullanmışlığım var sizin yoksa o sizin bileceğiniz iş hocam buraya gelip kimseyle dalga geçmek gibi bir amacım yok olmaz da zaten
haklısınız hocam da sizin kadar olmasa da bizim de tecrübemiz var bende bilirim 250cc gibi bir motosiklet ile devam etmeyi ama daha üst bir modele geçmek istediğim için tavsiye istiyorum yoksa çıkar gider S 1000RR bile alırım neden tavsiye istiyeyim dimi?
Sağ olun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Super sport ile 250 ccden 600e çıksan bile istanbul trafiğinde ölürsün hocam yalan yok. Naçizane tavsiyem modeli eski olsa da hem ehliyetine uygun hem de 2 silindir 500 cc Kawasaki ER 5 ile önce istanbul trafiğinde yüksek cc kullanmaya alışman.
Arkadaş doğru yere parmak basmış.
Tecrüben yok ise yüksek cc makinaları direk tabut olarak kabul et.
Istanbul trafiginden kaçmak için naked daha uygun bir seçim olur.
Gördüğüme göre tecrüben var. Kendine güveniyorsan R6 alabilirsin çok güzel bir makine.Sağ olun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazdım hocam okuyun isterseniz
Kardeşim öncelikle uzun yıllardır cross kullanıcısı olarak sana tek tavsiyem KTM exc 250 al işini görür. Cadde de binecem diyorsan şehir içi için Yamaha MT 07 öneririm ama süpersport diyorsan r6 alabilirsin güzeldir ama Yamahanın parçası ve servisi pahallı Honda CBR 600 tavsiye edebilirim hem servis hem parça olanığı çok iyi. Hep dediğimiz gibi 4 teker bedeni 2 teker RUHU taşır. Vesselammerhabalar hafta sonları kafa dağıtmak için cross motosiklet almayı düşünüyorum normal zamanlarda ise istanbul'un trafiğinden kurtulmak amacıyla super sport motosiklet almayı düşüünüyorum toplam bütçe 1M TL en az 2015 model tavsiyesi olanları bekliyorum linkli veya linksiz atabilirsiniz.
cross motosikleti için yamaha yz250 baktım baya güzeldi
normal kullanmak için de yamaha R6 ya baktım sesi vs olsun baya iyiydi
Deneyimin çok yok ise r6 ile başlaman kötü sonuçlar doğura bilir biraz daha deneyim ile alman daha iyi olacaktırmerhabalar hafta sonları kafa dağıtmak için cross motosiklet almayı düşünüyorum normal zamanlarda ise istanbul'un trafiğinden kurtulmak amacıyla super sport motosiklet almayı düşüünüyorum toplam bütçe 1M TL en az 2015 model tavsiyesi olanları bekliyorum linkli veya linksiz atabilirsiniz.
cross motosikleti için yamaha yz250 baktım baya güzeldi
normal kullanmak için de yamaha R6 ya baktım sesi vs olsun baya iyiydi