Neler Yeni

Superbox veya redbox ın bölgemde kaç mb verceğini nasıl öğrenebilirim

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
yunus emre
arkadaşlar ben nasıl yapacağımı hiçbir yerde bulamadım buraya soruyorum kimi superbox için turkcell tarifesi kullanan birinin orada test yapmasını söylemiş ama evde herkes vadafone kullanıyor sizce bu şekilde redbox ın hızını ölçebilir miyim ve superbox ın başka ne kadar hız vereceğini öğrenme şekli yok mu

Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Tam olarak öğrenmek zor müşteri hizmetlerini arayıp sor. Bir de kablolu altaypı yani DSL hizmeti alamıyor musun?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Tam olarak öğrenmek zor müşteri hizmetlerini arayıp sor. Bir de kablolu altaypı yani DSL hizmeti alamıyor musun?
Yaw müşteri hizmetleri daha Redbox'ın ne olduğunu bilmiyor, ilk çıktığında söyledim e-fatura dediler :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Herhangi bir Vodafone Supernet 4.5G İçeren hatla 4.5G Destekli bir telefondan Speedtest uygulaması ile konumunuz açıkken test yapın.
Elde edeceğiniz sonuçların biraz daha iyisi Redbox cihazında olacaktır. O cihazlar baz istasyonlarına daha farklı şekilde bağlandığı için sonuç daha iyi çıkabiliyor.

Superbox almanızı önermiyorum, önermiyoruz.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ben süperbox kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Neden? Vadedilen hızları verebilir çünkü 4.5g hızındna alıyor.. Ama oyun oynarsan pingin rezalet.... Çok çektim 1 sene tahammül ettim sonra direkt kapattım

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mi çıktı?
oldu mu hocam rahatladınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben süperbox kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Neden? Vadedilen hızları verebilir çünkü 4.5g hızındna alıyor.. Ama oyun oynarsan pingin rezalet.... Çok çektim 1 sene tahammül ettim sonra direkt kapattım
Yaw müşteri hizmetleri daha Redbox'ın ne olduğunu bilmiyor, ilk çıktığında söyledim e-fatura dediler :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Herhangi bir Vodafone Supernet 4.5G İçeren hatla 4.5G Destekli bir telefondan Speedtest uygulaması ile konumunuz açıkken test yapın.
Elde edeceğiniz sonuçların biraz daha iyisi Redbox cihazında olacaktır. O cihazlar baz istasyonlarına daha farklı şekilde bağlandığı için sonuç daha iyi çıkabiliyor.

o zaman ben telefonumdan test yapıp konum açıkken redbox alayım

akan

80+ Bronze
oldu mu hocam rahatladınız mı

29E655BD-4509-4F0C-B6BF-18D595D43F3D.jpeg

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Kk Redbox bazen şebekeye göre daha iyi bazen de daha kötü sonuçlar veriyor. Arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler ve kendi araştırma ve incelemelerim sonucu böyle olduğunu gördüm.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dsl alıyorum bunu ben tatiller veya üniversite için felan alıyorum genellikle farklı yerlere giderim ve internet olmaz bu yüzden

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kk Redbox bazen şebekeye göre daha iyi bazen de daha kötü sonuçlar veriyor. Arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler ve kendi araştırma ve incelemelerim sonucu böyle olduğunu gördüm.
Ya Technopat'ın Superbox videosuna baktın mı?
Çok güzel gömmüşler ya :ROFLMAO: :ROFLMAO: 🤭

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Şuan redbox kullanıyorum, eve hiçbir şekilde normal internet bağlatamadığım için, sınırsız paket 180tl 15 down 5 up, twitchde 720p yayın izlerken bile arada takılıyor. Bence normal kablolu bağlatabiliyorsan bağlat, ben değmiyceğini düşünüyorum.

Top Bottom