Neler Yeni

Superbox vs Mobil Veri

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,954
İsim
.
Benim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.
Devam edemedim fiyat dolayısıyla bu sırada turkcell milenicom falan aylık 36 TL ydi :D
Ben çok memnundum kral yaylaya götürüyorum dağın başına tık yok süperdi ama fiyat devasa arttı :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Benim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.
Devam edemedim fiyat dolayısıyla bu sırada turkcell milenicom falan aylık 36 TL ydi :D
Ben çok memnundum kral yaylaya götürüyorum dağın başına tık yok süperdi ama fiyat devasa arttı :D
Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,954
İsim
.
Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibi
Aynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.
Aynı sene içinde 600TL ye 20mbps limitsiz Superbox vardı ben 170 e 15mbps vodafone kullanıyordum geceleri 4-5 takılıyordu hızı.
Baya baya kötüydü.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bende var 1 ay oldu alalı telefonda ne alıyorsan 3 de 2 sini alıyorsun berbat bir hizmet superbox lanet ediyorum bunlara. elon mask ın internetini aldırıcam bunlara para yedirmem

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Aynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.
Aynı sene içinde 600TL ye 20mbps limitsiz Superbox vardı ben 170 e 15mbps vodafone kullanıyordum geceleri 4-5 takılıyordu hızı.
Baya baya kötüydü.
Vodafone gördüğüm en be"bat gsm şirketi olabilir ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emircan Duman
bende var 1 ay oldu alalı telefonda ne alıyorsan 3 de 2 sini alıyorsun berbat bir hizmet superbox lanet ediyorum bunlara. elon mask ın internetini aldırıcam bunlara para yedirmem
bu internet hızını aldığınız yer neresiydi? kırsal mı?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bu internet hızını aldığınız yer neresiydi? kırsal mı?
muğla marmaris selimiye köyü. yer farketmez telefon ne veriyorsa aynısını vermek zorunda %5-10 luk kayıpları anlarım da %40 lık bi kaybı kabul etmiyorum

Top Bottom