Superbox vs Mobil Veri

Benim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.
Devam edemedim fiyat dolayısıyla bu sırada turkcell milenicom falan aylık 36 TL ydi :D
Ben çok memnundum kral yaylaya götürüyorum dağın başına tık yok süperdi ama fiyat devasa arttı :D

Benim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.
Devam edemedim fiyat dolayısıyla bu sırada turkcell milenicom falan aylık 36 TL ydi :D
Ben çok memnundum kral yaylaya götürüyorum dağın başına tık yok süperdi ama fiyat devasa arttı :D
Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibi

Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibi
Aynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.
Aynı sene içinde 600TL ye 20mbps limitsiz Superbox vardı ben 170 e 15mbps vodafone kullanıyordum geceleri 4-5 takılıyordu hızı.
Baya baya kötüydü.

bende var 1 ay oldu alalı telefonda ne alıyorsan 3 de 2 sini alıyorsun berbat bir hizmet superbox lanet ediyorum bunlara. elon mask ın internetini aldırıcam bunlara para yedirmem

Aynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.
Aynı sene içinde 600TL ye 20mbps limitsiz Superbox vardı ben 170 e 15mbps vodafone kullanıyordum geceleri 4-5 takılıyordu hızı.
Baya baya kötüydü.
Vodafone gördüğüm en be"bat gsm şirketi olabilir ya

bu internet hızını aldığınız yer neresiydi? kırsal mı?
muğla marmaris selimiye köyü. yer farketmez telefon ne veriyorsa aynısını vermek zorunda %5-10 luk kayıpları anlarım da %40 lık bi kaybı kabul etmiyorum

Geri