MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,940
1350₺Ben 2020 ydi yanlış hatırlamıyorsam 120 TL ödüyordum![]()

1350₺Ben 2020 ydi yanlış hatırlamıyorsam 120 TL ödüyordum![]()
Benim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.1350₺![]()
Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibiBenim kontratım bittiğinde 120 TL den 600TL olmuştu birden.
Devam edemedim fiyat dolayısıyla bu sırada turkcell milenicom falan aylık 36 TL ydi
Ben çok memnundum kral yaylaya götürüyorum dağın başına tık yok süperdi ama fiyat devasa arttı![]()
Aynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.Aynen fiyatları çok abartı, heryere fahiş fiyat nedeniyle şikayet ettim ama yapacak bişey yok diyorlar. Yoksa dediğin gibi
Vodafone gördüğüm en be"bat gsm şirketi olabilir yaAynen kral hatta ben ona geçemeyince 170 TL ye Vodafone Redbox geçmiştim hayatımda kullandığım en kötü hizmetti.
Aynı sene içinde 600TL ye 20mbps limitsiz Superbox vardı ben 170 e 15mbps vodafone kullanıyordum geceleri 4-5 takılıyordu hızı.
Baya baya kötüydü.
bu internet hızını aldığınız yer neresiydi? kırsal mı?bende var 1 ay oldu alalı telefonda ne alıyorsan 3 de 2 sini alıyorsun berbat bir hizmet superbox lanet ediyorum bunlara. elon mask ın internetini aldırıcam bunlara para yedirmem
muğla marmaris selimiye köyü. yer farketmez telefon ne veriyorsa aynısını vermek zorunda %5-10 luk kayıpları anlarım da %40 lık bi kaybı kabul etmiyorumbu internet hızını aldığınız yer neresiydi? kırsal mı?