Superior Bronze [webtekno] vs Teknobiyotik E2.5

Reaksiyon skoru
41
Normalde webteknonun bilgisayarı 8 gb ram ile gelmekte ben onu 16 yaptım ve kasayı GamePower Crimson Guard olarak değiştirdim webteknonun bilgisayarı ile teknobiyotiğin bilgisayarının arasında anakart farkı var

Webtekno: Asus Prime B450M-K Soket AM4 mATX Gaming Anakart ve GamePower Crimson Guard
Teknobiyotik: Asrock B450M-HDV R4.0 ve Dark Diamond PRO
arada ki farklar bunlar ikisi aynı fiyata geliyor hangisi alınmalı ilerye dönük bir sistem olmasını hedefliyorum

Yanlış bilmiyorsam Teknobiyoti E2.5 de R5 1600 AF (12 nm) kullanılmıyor, eski R5 1600 kullanılıyor. O sebeple Superior bronze daha iyi bir sistem olur.

E2.5 sistemdeki işlemcinin linki bu, hiç bir yerinde 12nm yazmıyor maalesef.

Ancak bu sistemdeki işlemcinin linkinde 12nm yazıyor. Yani çok riskli.

Normalde webteknonun bilgisayarı 8 gb ram ile gelmekte ben onu 16 yaptım ve kasayı GamePower Crimson Guard olarak değiştirdim webteknonun bilgisayarı ile teknobiyotiğin bilgisayarının arasında anakart farkı var

Webtekno: Asus Prime B450M-K Soket AM4 mATX Gaming Anakart ve GamePower Crimson Guard
Teknobiyotik: Asrock B450M-HDV R4.0 ve Dark Diamond PRO
arada ki farklar bunlar ikisi aynı fiyata geliyor hangisi alınmalı ilerye dönük bir sistem olmasını hedefliyorum
Dark ıda ASrock uda önermiyorum. Webteknonunki daha iyi bir seçim.

E2.5 sistemdeki işlemcinin linki bu, hiç bir yerinde 12nm yazmıyor maalesef.

Ancak bu sistemdeki işlemcinin linkinde 12nm yazıyor. Yani çok riskli.
tamam teşekkürler peki
GamePower Crimson Guard kasada hava akışı konusunda sıkıntı yaşarmıyım 4*12 fanı var

Dark ıda ASrock uda önermiyorum. Webteknonunki daha iyi bir seçim.
Dark ve Asrock oldukça kaliteli parçalar üretiyor, Asrock zaten Asus'tan çıktı, Dark da tam f/p ürünleri üretiyor.

tamam teşekkürler peki
GamePower Crimson Guard kasada hava akışı konusunda sıkıntı yaşarmıyım 4*12 fanı var
Maalesef bir bilgim yok ancak ön taraf mesh panel olmadığı için hava almakta biraz zorlanır gibi duruyor.

Geri