Superlight 2 Dex vs Zowie EC2-DW vs Razer Viper V3 Pro

Reaksiyon skoru
2
Hem ergonomik hem simetrik şekildeki farede de rahatım. Daha önce bununla alakalı bir konu açmıştım ama indirimden Dex yakalayamadım o yüzden tekrar açıyorum.

Logitech'de galiba sol tuşlarının double click problemi olabiliyormuş ayrıca malzeme kalitesi de diğer seçeneklere göre çok düşük geldi. Küçük bir 2.4ghz bağlantısı olması baya kullanışlı ve garantisi baya övülüyor.
Razer'da anladığım kadarıyla dongle kabloyla bilgisayara bağlanmadan çalışmıyor. Yani ayrı bir 2.4ghz bağlantısı olmaması ve bluetooth bağlantısı olmaması taşınabilirlik açısından kötü. Fakat malzeme kalitesi çok övülüyor ve şu anda çoğu yerde en iyi mouse olarak gösteriliyor.
Zowie'de kronik bir problem var mı bilmiyorum. Birkaç kişi özellikle Cs'de sensörde bir problem olduğunu iletmiş. Ben genelde faremi 1400 dpi da kullanıyorum Zowie'de bir arayüz olmadığı için 1600 kullanmam gerekicek. Garantisinin 1 yıl olması bir eksi bence. Şarj dock'u olması ve genel olarak malzeme kalitesinin övülmesi hoşuma giden taraflar.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

bende dex almak istiyorumda kararsızım. ergonomik güzel olur gibime geliyor

bende dex almak istiyorumda kararsızım. ergonomik güzel olur gibime geliyor
Ben normalde simetrik kullanıyordum. 2-3 gün ergonomik denedim çok rahat ettim. Bir mağazaya gidip deneyebilir veya imkanınız yoksa güvenilir bir yerden alıp 2-3 gün denedikten sonra beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Çok etik mi bilmiyorum ama imkanınız yoksa sonuç olarak alıp uzun süre kullandığımız ürünler bunlar.

Ben normalde simetrik kullanıyordum. 2-3 gün ergonomik denedim çok rahat ettim. Bir mağazaya gidip deneyebilir veya imkanınız yoksa güvenilir bir yerden alıp 2-3 gün denedikten sonra beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Çok etik mi bilmiyorum ama imkanınız yoksa sonuç olarak alıp uzun süre kullandığımız ürünler bunlar.
bendede süperlight 1 var ergonomik banada iyi geliyor. ele oturduğu için ama denemedim henüz. bakalım düşünüyorum bende

valla dexten hiç memnun kalmadım gpx2 de kulandım ama kesinlikle beast x serisine şans ver o bütçelerde ergo bakıyorsan sword x güzel tercih olur

valla dexten hiç memnun kalmadım gpx2 de kulandım ama kesinlikle beast x serisine şans ver o bütçelerde ergo bakıyorsan sword x güzel tercih olur
Açıkçası delikli mouse olayını çok sevmiyorum elim rahat etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dexten neden memnun kalmadınız?

Açıkçası delikli mouse olayını çok sevmiyorum elim rahat etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dexten neden memnun kalmadınız?
bende merak ettim neden memnun kalmadı acaba
bilmiyorum ergo mouse işi elime uyar zannettim gpx2den geçince alışamadım 1 ay sonra sattım denemeden sakın almayın taksidi bitmeden ikinci ele düşürdüm maalesef

bilmiyorum ergo mouse işi elime uyar zannettim gpx2den geçince alışamadım 1 ay sonra sattım denemeden sakın almayın taksidi bitmeden ikinci ele düşürdüm maalesef
Ergodan yana bir problemim yok daha önce denedim. Genel kalitesi hakkında yorumun var mı?

Ergodan yana bir problemim yok daha önce denedim. Genel kalitesi hakkında yorumun var mı?
superlightın aynısı direkt sadece ergo olan versiyonu ama kendim için bu saatten sonra o paralara çıktıktan sonra mutlaka magnezyum ya da karbon fiber bir mouse tercih ederdim

superlightın aynısı direkt sadece ergo olan versiyonu ama kendim için bu saatten sonra o paralara çıktıktan sonra mutlaka magnezyum ya da karbon fiber bir mouse tercih ederdim
Açıkçası ben de istiyorum ama deliksiz olanlar sanırım sadece Asus ve WLmouse'da var. Bunlar da 7200 ve 8500 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri