Supernatural Hangi Bölüm?

kandes22

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
40,495
Bir bölümde hapishaneye düşüp bir hapishane kavgasına karışıyorlardı. Birde tekrardan düşüyorlardı harflerin adamları onları kurtarıyordu. Bilen var mı? Tabii saati ve günü hesaba katarsak bu saate doğru cevabın gelme ihtimali en iyi ihtimallen %6 ama denemeye değer.

2. sezon 19. bölüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüh yetişemedim :D

2.sezon 19.bölüm :)

Vay be cevap geldi :) Birde harflerin adamları bunları kurtarıyordu. Uyduda dahi gözükmeyen gizli bir hapishaneye düşüyorlardı. O bölümü hatırlıyor musun? Tüm diziyi bitirdim en güzel bölümlerini tekrardan izliyorum.

Vay be cevap geldi :) Birde harflerin adamları bunları kurtarıyordu. Uyduda dahi gözükmeyen gizli bir hapishaneye düşüyorlardı. O bölümü hatırlıyor musun? Tüm diziyi bitirdim en güzel bölümlerini tekrardan izliyorum.
orda harflerin adamı değilde billie kurtarıyor anlaşma yaparak

Yalnız dizi hala devam ediyor da 15. Sezon da bitiyor ve 15. Sezonun bütün bölümleri daha gelmedi

orda harflerin adamı değilde billie kurtarıyor anlaşma yaparak

Aynen Billie sayesinde çıkıyorlar ama sonrasında harflerin adamları geliyor onlara yardım etmeye.

Yalnız dizi hala devam ediyor da 15. Sezon da bitiyor ve 15. Sezonun bütün bölümleri daha gelmedi

Biliyorum. Aga diziyiye aşık oldum gibi bir şey. Çok üzüldüm bitmesine yaw. Son dakika haberi ile diziyi uzatırlar mı acaba?

Aynen Billie sayesinde çıkıyorlar ama sonrasında harflerin adamları geliyor onlara yardım etmeye.

Biliyorum. Aga diziyiye aşık oldum gibi bir şey. Çok üzüldüm bitmesine yaw. Son dakika haberi ile diziyi uzatırlar mı acaba?
Hiç sanmıyorum ama bitirsinler çünkü dizinin de suyu çıktı artık

2 bölümmü 3 bölümmü ne kaldı / corona girdi diye yayınlamıyo herifler bitsinde ben kurtulayım jack güçleniyodu en son nolduk anlamadım ki hadi bitti korona desek hala yok bölümler zaten çekmişlerdirde yayınlamıyo herifler.

2 bölümmü 3 bölümmü ne kaldı / corona girdi diye yayınlamıyo herifler bitsinde ben kurtulayım jack güçleniyodu en son nolduk anlamadım ki hadi bitti korona desek hala yok bölümler zaten çekmişlerdirde yayınlamıyo herifler.

Acaba yazdığımdan dolayı mesajım silinir mi yada ceza yer miyim bilmiyorum ama yinede yazacağım:

Bence Chuck'ı öldürecekler ve denge bozulacağı için Amara'yı da öldürecekler. Dean ve Sam, Amara ve Chuck'ın yerine geçip tüm dünyayı yönetecek.

Geri