Neler Yeni

Supernatural Hangi Bölüm?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bir bölümde hapishaneye düşüp bir hapishane kavgasına karışıyorlardı. Birde tekrardan düşüyorlardı harflerin adamları onları kurtarıyordu. Bilen var mı? Tabii saati ve günü hesaba katarsak bu saate doğru cevabın gelme ihtimali en iyi ihtimallen %6 ama denemeye değer.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2. sezon 19. bölüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüh yetişemedim :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.sezon 19.bölüm :)

Vay be cevap geldi :) Birde harflerin adamları bunları kurtarıyordu. Uyduda dahi gözükmeyen gizli bir hapishaneye düşüyorlardı. O bölümü hatırlıyor musun? Tüm diziyi bitirdim en güzel bölümlerini tekrardan izliyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Vay be cevap geldi :) Birde harflerin adamları bunları kurtarıyordu. Uyduda dahi gözükmeyen gizli bir hapishaneye düşüyorlardı. O bölümü hatırlıyor musun? Tüm diziyi bitirdim en güzel bölümlerini tekrardan izliyorum.
orda harflerin adamı değilde billie kurtarıyor anlaşma yaparak

Yalnız dizi hala devam ediyor da 15. Sezon da bitiyor ve 15. Sezonun bütün bölümleri daha gelmedi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orda harflerin adamı değilde billie kurtarıyor anlaşma yaparak

Aynen Billie sayesinde çıkıyorlar ama sonrasında harflerin adamları geliyor onlara yardım etmeye.

Yalnız dizi hala devam ediyor da 15. Sezon da bitiyor ve 15. Sezonun bütün bölümleri daha gelmedi

Biliyorum. Aga diziyiye aşık oldum gibi bir şey. Çok üzüldüm bitmesine yaw. Son dakika haberi ile diziyi uzatırlar mı acaba?

Aynen Billie sayesinde çıkıyorlar ama sonrasında harflerin adamları geliyor onlara yardım etmeye.

Biliyorum. Aga diziyiye aşık oldum gibi bir şey. Çok üzüldüm bitmesine yaw. Son dakika haberi ile diziyi uzatırlar mı acaba?
Hiç sanmıyorum ama bitirsinler çünkü dizinin de suyu çıktı artık

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

2 bölümmü 3 bölümmü ne kaldı / corona girdi diye yayınlamıyo herifler bitsinde ben kurtulayım jack güçleniyodu en son nolduk anlamadım ki hadi bitti korona desek hala yok bölümler zaten çekmişlerdirde yayınlamıyo herifler.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
2 bölümmü 3 bölümmü ne kaldı / corona girdi diye yayınlamıyo herifler bitsinde ben kurtulayım jack güçleniyodu en son nolduk anlamadım ki hadi bitti korona desek hala yok bölümler zaten çekmişlerdirde yayınlamıyo herifler.

Acaba yazdığımdan dolayı mesajım silinir mi yada ceza yer miyim bilmiyorum ama yinede yazacağım:

Bence Chuck'ı öldürecekler ve denge bozulacağı için Amara'yı da öldürecekler. Dean ve Sam, Amara ve Chuck'ın yerine geçip tüm dünyayı yönetecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,738
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom