Yardım Superonline 1000 geçilir mi

İnternet hızı çok iyi ancak ping konusunda berbatlar verdikleri modem çöp

Tamam da 20 kat daha hızlı yani olsun o kadar 😀
hocam illa alırım ben ama acele etmeme gerek yok sol ciddi iyi sundu bana mesela dedigim 800 tl içinde 1 ayı bedava ilk ay sonrası para üstüne hbo max ve apple tv + filimleri dahil + internet türknetten çok daha ucuza geldi

yaklaşık 3-4 gündür Superonline da o kadar fazla ping sorunu var ki rekabetçi gireceğim herhangi bir oyunda sinir hastası olabilirsin, 6 senedir kullanıyorum Superonline dediğim gibi son 1 haftadır filan bu şekilde

tabi sansür olayı da en üst seviyede
evet aga ya sorma. 5 senedir aynı abonelik kullanıyorum farklı şehirden bile taşıdım. 50MB ile başladım full sorunsuz kullandım. Taa ki 3-4 ay öncesine kadar. 3-4 aydır, ev aynı internet aynı ama bir ping giriyor arada inanılmaz. Alıp fırlatasım geliyor. 1000 mb sözde ve ayrıca tp-link deco m4 falan da var. 10 kere aramışımdır çözümde yok. Onlara göre her şey sağlıklı.

Superonline kullanıyorum. OpenWrt destekli kendi routerınız ile kullandığınız zaman hiçbir kısıtlamaya takılmadan özgürce kullanmak çok keyifli oluyor. Tavsiyem, OpenWrt destekli bir router ile kullanmanız. Keşke bununla uğraşmak zorunda kalmasaydık ama yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri