Superonline abonelik devir dilekçesi nasıl yazabilirim?

ugurgns

80+
Reaksiyon skoru
39
Süperonline aboneliğini üzerime almam gerekiyor. Annem vefat etti dilekçe istedi turkcell daha önce dilekçe yazmadım. Yakınımda superonline ana merkezide yok bana yardımcı olur musunuz? 25 lira veririm papara dan veya banka hesabından ödeme yaparım :)

Süperonline aboneliğini üzerime almam gerekiyor. Annem vefat etti dilekçe istedi turkcell daha önce dilekçe yazmadım. Yakınımda superonline ana merkezide yok bana yardımcı olur musunuz? 25 lira veririm papara dan veya banka hesabından ödeme yaparım :)
Başınız sağolsun. Burada yardımlar ücretsiz yapılır.

Başınız sağ olsun.

Superonline abonelik devir formu.

Devir işlemi hakkında detaylara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Superonline ile iletişime geçmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Formu yazıcıdan çıkarıp ıslak imza ile doldurmanız gerekiyor.
Olağan dışı durum olarak geçtiği için öncelikle Superonline ile iletişime geçin akabinde onların yönlendirmesine göre hareket etin.

Başınız sağ olsun.

Olağan dışı durum olarak geçtiği için öncelikle Superonline ile iletişime geçin akabinde

Başınız sağ olsun.

Olağan dışı durum olarak geçtiği için öncelikle Superonline ile iletişime geçin akabinde onların yönlendirmesine göre hareket etin.
Abonelik devir formu hayatta olan kişiler için geçerli devreden ve devralan için nasıl dolduracağım? Zaten o formu görmüştüm devreden kişinin imzasını istiyor. Annem hayatta değil bana dilekçe lazım müşteri temsilcisi öyle dedi.

Son düzenleme:
Geri