Neler Yeni

Superonline den bıktım !!

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
yaklaşık 1,5 yıl önce daha ucuz diye süperonlinenin en düşük paketine geçmiştik ilk 1 yıl sorunsuzdu ama bu yazdan itibaren çekilmez bi hale geldi her gece bağlantı problemleri, ping problemleri vb. bugün ise sabah uyandığımda hızım yerlerdeydi wifiye reset atayım dedim bağlantım tamamen gitti müşteri hizmetlerini aradığımda bölgesel bi sorun oldugunu söylediler en erken yarın öğlen çözülür diyolar. benim yarın sınavlarım var ve çalışamıyorum. bizde hattı iptal ettirmeyi düşünüyoruz artık başka bi iss ye geçeceğiz ailem çok bilinmedik markaları bilmedikleri için güvenmiyolar. illede tt olsun diyolar siz ne dersiniz ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,936
İsim
Emre Zengin
yaklaşık 1,5 yıl önce daha ucuz diye süperonlinenin en düşük paketine geçmiştik ilk 1 yıl sorunsuzdu ama bu yazdan itibaren çekilmez bi hale geldi her gece bağlantı problemleri, ping problemleri vb. bugün ise sabah uyandığımda hızım yerlerdeydi wifiye reset atayım dedim bağlantım tamamen gitti müşteri hizmetlerini aradığımda bölgesel bi sorun oldugunu söylediler en erken yarın öğlen çözülür diyolar. benim yarın sınavlarım var ve çalışamıyorum. bizde hattı iptal ettirmeyi düşünüyoruz artık başka bi iss ye geçeceğiz ailem çok bilinmedik markaları bilmedikleri için güvenmiyolar çok illede tt olsun diyolar siz ne dersiniz ?
Modemde bir sıkıntı olmasın? Eve gelip baktılar mı?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
TürkTelekom bana göre daha da çekilmez bir firma. Altyapı testinde hızınız kaç gösteriyor ve binada fiber var mı ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Kendi altyapısı ile yaklaşık 3 yıldır superonline 200 mbps lik paketini kullanıyorum 3 yıl boyunca 1 kez bile sorun yaşamadım modeminde veya başka biyerde sıkıntı olabilir.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay
yaklaşık 1,5 yıl önce daha ucuz diye süperonlinenin en düşük paketine geçmiştik ilk 1 yıl sorunsuzdu ama bu yazdan itibaren çekilmez bi hale geldi her gece bağlantı problemleri, ping problemleri vb. bugün ise sabah uyandığımda hızım yerlerdeydi wifiye reset atayım dedim bağlantım tamamen gitti müşteri hizmetlerini aradığımda bölgesel bi sorun oldugunu söylediler en erken yarın öğlen çözülür diyolar. benim yarın sınavlarım var ve çalışamıyorum. bizde hattı iptal ettirmeyi düşünüyoruz artık başka bi iss ye geçeceğiz ailem çok bilinmedik markaları bilmedikleri için güvenmiyolar. illede tt olsun diyolar siz ne dersiniz ?
Firmaların sitelerinden altyapınızı sorgulayın ona göre tercih edilir mi edilmez mi yardımcı olalım.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi altyapısı ile yaklaşık 3 yıldır superonline 200 mbps lik paketini kullanıyorum 3 yıl boyunca 1 kez bile sorun yaşamadım modeminde veya başka biyerde sıkıntı olabilir.
bölgede türkcell atyapısı yok malesef o yüzden tt altyapısı ile kullanıyoruz modemde kendi verdikleri modem. benim problemim müşteri temsilcileriyle

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben de 1 yıldır süperonline kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmaların sitelerinden altyapınızı sorgulayın ona göre tercih edilir mi edilmez mi yardımcı olalım.
türknet ve netspeed hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 1 yıldır süperonline kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım
şehirden şehire bölgeden bölgeye değişiyordur muhtemelen bu tarafta çok superonline kullanan yok belkide o sebebten ilgisizlerdir

Ekler

• Screenshot_2023-10-30-16-32-14-116_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-30-16-32-14-116_com.android.chrome.jpg
    365.9 KB · Hit: 28
  • Screenshot_2023-10-30-16-31-21-128_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-30-16-31-21-128_com.android.chrome.jpg
    608.9 KB · Hit: 26

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay
türknet ve netspeed hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

şehirden şehire bölgeden bölgeye değişiyordur muhtemelen bu tarafta çok superonline kullanan yok belkide o sebebten ilgisizlerdir
100mbps Türknet denenebilir. Cayma bedeli yok nasılsa. Baktınız kötü değiştirirsiniz.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
100mbps Türknet denenebilir. Cayma bedeli yok nasılsa. Baktınız kötü değiştirirsiniz.
türknet birazdaha bilindiği için ikna edebilirim muhtemelen. bide kullanan varsa şuan başvuru yaparsam ne zaman kullanılabilir hale gelir ?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Türknet max 100.
Güldürennet'ten sorgulama yapın daha detaylı sonuç çıkar.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna

Ekler

• Screenshot_2023-10-30-16-41-26-670_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-30-16-41-26-670_com.android.chrome-edit.jpg
    120.5 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç