Neler Yeni

Öneri Superonline dışı internet önerisi.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Hali hazırda sınırsız 25 megabit superonline internet tahatümün sonuna gelmiş bulunuyorum beni arayıp sundukları kampanyalar çok yüksek fiyatlı 10megabit internete 99 tl istiyorlar önerilerinizi bekliyorum.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Modem seçimi olarak hangisini almalıyım sizce bana bıraktılar ?

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
Hali hazırda sınırsız 25 megabit superonline internet tahatümün sonuna gelmiş bulunuyorum beni arayıp sundukları kampanyalar çok yüksek fiyatlı 10megabit internete 99 TL istiyorlar önerilerinizi bekliyorum.
Bölgenizde hangi servis sağlayıcıların hizmetleri mevcut? TurkNet, Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcıların altyapı sorgulama sistemlerinden adresinizdeki altyapıyı sorgulayıp ekran görüntülerini -adresinizi gizlemek kaydıyla tabii ki- konuya ekleyebilir misiniz? Burada eğer altyapı yoksa Kablonet önermenin bir mantığı yok zira.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Bölgenizde hangi servis sağlayıcıların hizmetleri mevcut? TurkNet, Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcıların altyapı sorgulama sistemlerinden adresinizdeki altyapıyı sorgulayıp ekran görüntülerini -adresinizi gizlemek kaydıyla tabii ki- konuya ekleyebilir misiniz? Burada eğer altyapı yoksa Kablonet önermenin bir mantığı yok zira.
Alt yapı mevcut hocam kablonet 100güldüren tarifesini sordum uygun denildi fakat modem seçimi istediler bilgim yok suan seçemedim o yüzden henüz

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Hali hazırda sınırsız 25 megabit superonline internet tahatümün sonuna gelmiş bulunuyorum beni arayıp sundukları kampanyalar çok yüksek fiyatlı 10megabit internete 99 TL istiyorlar önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar, güncel olarak ne yaptınız?

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Alt yapı mevcut hocam kablonet 100güldüren tarifesini sordum uygun denildi fakat modem seçimi istediler bilgim yok suan seçemedim o yüzden henüz
keenetic extra dsl var orta bütçe için amazon da

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Mehmet Ali
Kablonet mahallemde yok. Sorunsuzsa ne güzel. :)
Kablonet altyapısı için müşteri hizmetlerini arayın onlara binamda kablonet altyapısı için başvuruda bulunacaktım diyin size yardımcı oluyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33
Top Bottom