Neler Yeni

Yardım Superonline fiber kablosuz bağlantı sırasında sürekli kopuklukları oluyor.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alkame
Arkadaşlar merhaba
Superonline fiber interneti kullanıyorum, fiber internete geçeli 2 gün oldu bugün gün içerisinde kablosuz internette sürekli kopukluklar oldu. Kablolu bağlantıda herhangi bir kesinti söz konusu değil fakat kablosuzda internette kesinti oluyor sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım. Yapmam gereken bir ayar var mı? Modemi ara yüzünden resetlememe rağmen düzelmiyor.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi?

Wifi adres isimlerini değiştirdim 2,4 ghz ve 5 ghz aynı isimde. Bundan kaynaklı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Sezer
Bildiğim kadarıyla Modem arayüzünden bir ayar olmaması gerekiyor. Modem arızalı olabilir ya da modemden bağlandığın cihazlardan sıkıntı olabilir. İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtırmakla başla. Onlar sistemden kontrol eder zaten, eğer arıza varsa en kısa zamanda modem değişimi için gelirler.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Modem arayüzünden bir ayar olmaması gerekiyor. Modem arızalı olabilir ya da modemden bağlandığın cihazlardan sıkıntı olabilir. İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı açtırmakla başla. Onlar sistemden kontrol eder zaten, eğer arıza varsa en kısa zamanda modem değişimi için gelirler.
2 tablet ve 5 telefonda da aynı sorunu yaşıyoruz ben de modemden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Top Bottom