Neler Yeni

Superonline Fiber vs Diğer Markalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özmen
Selamlar;

Taahhütüm 1-2 ay içinde biteceği için internet servis sağlayıcılarını araştırmaya başladım. Mevcut tarifem Turkcell Superonline 25Mbps Fiber, TV+ ve ev telefonu ile 85TL ödüyorum. Hızı yükseltmek istediğim için farklı firmalardan altyapımı sorguladım. Sonuçlar şu şekilde:

Türknet: 35Mbps 85TL (+10 TL ile 50Mbps)
GIBIRNET: 67Mbps 85TL (VDSL2)
Netspeed: 66Mbps
Turkcell: Taahhütünüz bitmeye yaklaşınca biz sizi arayıp tek seferlik fırsatlar sunacağız dediler.

Şimdi size sorum şu: Superonline fiber altyapısıyla daha düşük hızlarda bir paket mi seçeyim, yoksa yukarıda belirttiğim firmalardan benzer fiyatlara daha yüksek hızlar mı seçeyim? Siz de önerdiğiniz firma varsa yazabilirsiniz.

NOT: Türk Telekom sorgulamadım ve kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Rezil bir firma.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türk Telekom rezil ise Superonline ondan daha rezil. 8Mbps tarifenin 4Mbps'ini kullanabildim aylarca. Müşteri hizmetleri ağ ayarlarınızı güncelledim diye gönderiyordu. Şu an 16Mbps pakette 13Mbps download, 0.6 upload alıyorum asla önermem.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Türk Telekom rezil ise Superonline ondan daha rezil. 8Mbps tarifenin 4Mbps'ini kullanabildim aylarca. Müşteri hizmetleri ağ ayarlarınızı güncelledim diye gönderiyordu. Şu an 16Mbps pakette 13Mbps download, 0.6 upload alıyorum asla önermem.
superonline alınmaz ben de dediğiniz gibi 8mbps aldım 4 mbps kullanabildim şimdi millenicom geçtim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Şimdi size sorum şu: Superonline fiber altyapısıyla daha düşük hızlarda bir paket mi seçeyim, yoksa yukarıda belirttiğim firmalardan benzer fiyatlara daha yüksek hızlar mı seçeyim? Siz de önerdiğiniz firma varsa yazabilirsiniz.
TurkNet'ten 95TL'ye 50Mbps almak yerine Superonline Fiber ile Saatli internet alabilirsiniz.
Türknet: 35Mbps 85TL (+10 TL ile 50Mbps)
Mesaj otomatik birleştirildi:

superonline alınmaz ben de dediğiniz gibi 8mbps aldım 4 mbps kullanabildim şimdi millenicom geçtim
Fiber haricinde pek de iyi değiller.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TurkNet'ten 95TL'ye 50Mbps almak yerine Superonline Fiber ile Saatli internet alabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber haricinde pek de iyi değiller.
Teşekkürler tavsiye için, Turkcell beni aradığında sunduğu tarifelere göre değerlendireceğim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Türk Telekom kullanan teyzem için müşteri hizmetlerine bağlanamadım
Hizmet numarası girildikten sonra 6, Ardından Tekrar 6'ya basılarak kolayca 7/24 Müşteri hizmetlerine bağlanılabilir.

Rica ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Özmen
Ben 3 yıldır fiber Superonline kullanıyorum, hızım hep olması gerektiği gibiydi neredeyse, düştüğü anda müşteri hizmetlerini ararım ve düzelir ama çok olmaz bu. Ayrıca 1 2 dakika içinde müşteri hizmetlerine bağlanabiliyor olmak benim için çok iyiydi. Türk Telekom kullanan teyzem için müşteri hizmetlerine bağlanamadım, son denemede 15 dakikadan fazla bekledikten sonra bağladılar. Ama elbette herkes için aynı durum yaşanmıyor.

Top Bottom