Neler Yeni

Superonline Git Elektrikci Çağır Diyor??

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar Turkcel 50 download 8 upload paketini kullanmaktayım altyapım vdsl-2 de 70 mbps kadar destekliyor görünüyor 25 download 6 upload Türk Telekom paketinden geçtim Superonline'ye bana rezil bir hız değeri veriyorlar:

1673370835838.png

Aldığım hızlar şu şekilde Türk Telekom vaat ettiği 25/6'nın tamanını veriyordu bunda ise böyle defalarca müşteri hizmetlerine talepte bulundum aldığım sms'e bakın gidin elektrikci çağırın diyorlar:

WhatsApp Image 2023-01-10 at 20.16.57.jpeg

Modemde Superonline'nin verdiği modem Wifi 6 olması gerek.

Şimdi ne yapmalıyım bide ekip kontrolü vesaire olmadı ondan eminim zaten 1. kattayım internet kutusu hemen yanımda müşteri hizmetlerini aradıktan yarım saat sonra bu mesaj geliyor pusuya da yattım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bazen hızı sabitlemiş olabiliyorlar. Bende 6 7 kere müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra fark ettiler. Hızı 16ya sabitlemişler onu arttırdıklarında sorun çözüldü. Sizde de böyle bir durum olması muhtemel

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen hızı sabitlemiş olabiliyorlar. Bende 6 7 kere müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra fark ettiler. Hızı 16ya sabitlemişler onu arttırdıklarında sorun çözüldü. Sizde de böyle bir durum olması muhtemel
Olabilir müşteri hizmetleri kaçtı bunların?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar Turkcel 50 download 8 upload paketini kullanmaktayım altyapım vdsl-2 de 70 mbps kadar destekliyor görünüyor 25 download 6 upload Türk Telekom paketinden geçtim Superonline'ye bana rezil bir hız değeri veriyorlar:

Alıntıyı görüntüle

Aldığım hızlar şu şekilde Türk Telekom vaat ettiği 25/6'nın tamanını veriyordu bunda ise böyle defalarca müşteri hizmetlerine talepte bulundum aldığım sms'e bakın gidin elektrikci çağırın diyorlar:

Alıntıyı görüntüle

Modemde Superonline'nin verdiği modem Wifi 6 olması gerek.

Şimdi ne yapmalıyım bide ekip kontrolü vesaire olmadı ondan eminim zaten 1. kattayım internet kutusu hemen yanımda müşteri hizmetlerini aradıktan yarım saat sonra bu mesaj geliyor pusuya da yattım.
ankastreden eve kadar olan kablo müşteri sorumluluğunda bir cat6 kablo alıp elektrikçiye taktırabilirsiniz

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ankastreden eve kadar olan kablo müşteri sorumluluğunda bir cat6 kablo alıp elektrikçiye taktırabilirsiniz
çekerim 3-5 metre kablo o sıkıntı değil de bana 50mbit pakettte TürkTelekom'un verdiği değeri bile veremiyorlar sorun orada.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
COMNET'te de durum böyle.
Sözleşme detaylarında bu yer alıyordur illa ki.
1673371880774.png

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,169
İsim
Abdullah Aydoğdu
Türk telekom da bana git elektrikçi çağır diyor. Binadaki kabloda sıkıntı olup olmadığını bile bilmiyorlar ama %100 eminler.
Parasını vereyim düzeltin diyorum gene yok diyorlar. Yeni abonelerden aldığınız kurulum ücretini vereyim düzeltin diyorum gene yok.
İlla çıkacağız abonelikten. 10 yıllık abonene bunu yapmazsın ya.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İç tesisatta sorun varsa senin yapman/yaptırman lazım

Top Bottom