Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Beni az önce aradılar 5TL mi ne 12 aylık indirim yaptık dediler sağ olsunlar.

uydu3

80+ Silver
Aradım türk telekomdan geçicem bende büyük ihtimal baya yardımcı oldular fakat asıl merak ettiğim ben internette bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı teknik arızada vs bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aradım türk telekomdan geçicem bende büyük ihtimal baya yardımcı oldular fakat asıl merak ettiğim ben internette bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı teknik arızada vs bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
Teknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.
Ancak birkaç kez kopma yaşadım yardımcı oldular kısa süre sonra internetim geri geldi.

uydu3

80+ Silver
Teknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.
Ancak birkaç kez kopma yaşadım yardımcı oldular kısa süre sonra internetim geri geldi.
Hocam birde evrak işleri nasıl oluyor ben tam anlamadımda

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Babamı ikna edemiyorum poyraz wifi diye iğrenç bir yer var 4 yıldır kullanıyorum 8 mpbs internetten bıktım bazen internet kesiliyor bi ara 1 gün boyunca int gelmedi çok fazla bozuluyor

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Babamı ikna edemiyorum poyraz wifi diye iğrenç bir yer var 4 yıldır kullanıyorum 8 mpbs internetten bıktım bazen internet kesiliyor bi ara 1 gün boyunca int gelmedi çok fazla bozuluyor
Bende tt illetinden ayrılamıyorum hocam :(

uydu3

80+ Silver
Size mail atıyorlar imzalayıp kargoyla gönderiyorsunuz.
Eve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?
Bilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorum

uydu3

80+ Silver
Bilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorum
Ayrıca kod söyleyerek bir ay bedava kullanma kampanyası var mı hala seninkini kullanıyım eğer varsa

Top Bottom