Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

triggedid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Oğuzhan Arslan
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. Başka operatörden geçişte kurulum da ödemiyoruz gayet güzel. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu. Müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir
Alıntıyı görüntüle
+ Yönler:

+Hızlar aldığınız pakete çok yakın oluyor. Yani vaat edilen hızlar geliyor altyapınız varsa.
+Müşteri hizmetleri ilgili ve ulaşımı kolay telefonla aradığımız zaman en geç 10dk'de bağlanıyoruz.
+Müşteri hizmetleri aramaya gerek bile duymadım sadece geçiş sürecinde bazı sorularım olduğu zaman aradım onda da gerekli yardımı hızlıca verdiler.
+Ping değerleri iyi sunucusu Türkiyede olan serverlarda en fazla 30 gördüm ortalama 20 26 arası yurt dışı serverlarda da en fazla 59 gördüm ortalama 50ping
+Şimdiye kadar hiç kesinti yaşamadım.

-Yönler:

-Mobil uygulaması ve sitesindeki online işlemler bir Türk Telekom veya Türknet kadar kullanışlı ve gelişmiş değil bazen yavaş çalışıyor.
-Whatsapp hatları geç yanıtlar veriyor.
-Fiziksel bir şubesi yok ne kadar - yön olur bilmiyorum ama bazıları bu özelliği de arayabiliyor benim için pek sorun olmadı.
-Başka operatörden geçiş hızlı oluyor ama yeni kurulum yavaş oluyor 2 arkadaşımızda böyle oldu. Bilmenizde fayda var
Not: 10tl indirim olmuyor telefon olmasa bile orada bir yanlış anlaşılma olmuş paket ücretleri sitedeki gibi sabit
İstediğiniz şeyleri yazarsanız ona göre güncelleme yaparım yazıda hepinize iyi günler diliyorum.
Kusura bakmayın amacım hortlatmak değil ama bende iki gün önce geçtim millenicoma şuan şifre alma aşamasındayım yarın alırım büyük ihtimalde adsl kullanıyordum bu zamana kadar vdsl e geçtim millenicom ile beraber fakat vdsl için herhangi bir şey yapmadılar modemi bırakıp gittiler nasıl olacak bu

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kusura bakmayın amacım hortlatmak değil ama bende iki gün önce geçtim millenicoma şuan şifre alma aşamasındayım yarın alırım büyük ihtimalde adsl kullanıyordum bu zamana kadar vdsl e geçtim millenicom ile beraber fakat vdsl için herhangi bir şey yapmadılar modemi bırakıp gittiler nasıl olacak bu
Siz kurucaksiniz kurmak basit

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam tamam zaten zor bir şey değil. Portunuzu vdslye taşımışlardır modeminiz de VDSL olmuş. Şimdi tek kalan şifre onu girip kurulum yapınca VDSL olacak.
Basit yani :D
Akk bilgilerimi girmem yeterli olacak mı yani birde bu davet kodunu şuan kullanma şansım varmı ki
Yok hocam yeni aboneler için geçerli o

triggedid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Oğuzhan Arslan
Hocam tamam zaten zor bir şey değil. Portunuzu vdslye taşımışlardır modeminiz de VDSL olmuş. Şimdi tek kalan şifre onu girip kurulum yapınca VDSL olacak.
Basit yani :D

Yok hocam yeni aboneler için geçerli o
Portumu vdsl e taşımak için kimse gelmedi işte

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Hocam çünkü teknik destek talebi açtığımızda sorun yok diyip sistem tarafından talep otomatik kapatılıyor. Cagri gelmiyodur size tabi :)
kayıt kapatılmıyor hiç bir temsilci kaydı genel bir sorun yoksa o bölgede kapatamaz

bıraktım

80+ Bronze
arkadaşlar bende turktelekom adsl 16 mbit down 1 up kullanıorum martta taahütüm bitior ve millenicoma geçmek istiyorum siteden sorgulama yaptıgımda alabilceğiniz maks hız 54 mbit olarak gösteriyor bağlatsam download ve upload hızım kaç olur ortalama ve yeni bir modem almama gerek varmı modemim daha yeni aldım turktelekom tarafından gönderdiler

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
arkadaşlar bende turktelekom adsl 16 mbit down 1 up kullanıorum martta taahütüm bitior ve millenicoma geçmek istiyorum siteden sorgulama yaptıgımda alabilceğiniz maks hız 54 mbit olarak gösteriyor bağlatsam download ve upload hızım kaç olur ortalama ve yeni bir modem almama gerek varmı modemim daha yeni aldım turktelekom tarafından gönderdiler
Adsl modemse değiştirmeniz gerekir.

Paket olarak 35 seçerseniz yaklaşık 33-34 gibi hızlar alırsınız. Upload da 5.4 gibi oluyor

bıraktım

80+ Bronze
Adsl modemse değiştirmeniz gerekir.

Paket olarak 35 seçerseniz yaklaşık 33-34 gibi hızlar alırsınız. Upload da 5.4 gibi oluyor
modemim vmg 3313 b10 a nasıl bir modemdir vdsl midir pek bilmiorum vede 34 mbitden falza seçebilceğim bir paket varmı maks hız 54 olarak gösteriyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
modemim vmg 3313 b10 a nasıl bir modemdir vdsl midir pek bilmiorum vede 34 mbitden falza seçebilceğim bir paket varmı maks hız 54 olarak gösteriyor
VDSL modem isterseniz kullanabilirsiniz bunu
16/35/100mbps paketleri var isterseniz 100 fiyatına 50 kullanabiliyorsunuz
@Rennes

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

bıraktım

80+ Bronze
peki reis çok tesekkürler bir şey daha sorayım son olarak ben 1ay öncesinde turknet ve gıbırnet in alt yapı sorgulamasında yaptıgımda bana vdsl veya vdsl2 gösterirken şuan sadece 16down 1 up adsl paket göstermesinin sebebi nedir turknet gıbırnet turktelekom adsl gösterirken millenicom da yüksek hız alabiliyor gözüküyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom