Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Kullanıldı ama 1ay bedava kullandım gerisini ödedik
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 ay

daha gözüküyor iptal olmazsa. Gelen sonra iptal olan çok oldu
Kac ay olduğunu ogrenmenin müşteri hizmetleri dışında bir yolu var mi?

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
millenicom kullanıyorum gerçekten çok iyi

bu arada kurumsal firmasında 6 ay müşteri temsilcisi olarak çalışmıştım :)

Ekler

• sdadas.png
    sdadas.png
    39 KB · Hit: 51

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

bu arada kurumsal firmasında 6 ay müşteri temsilcisi olarak çalışmıştım :)
Nasıldı hocam müşteri temsilcisi olarak yorumunuz?

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Nasıldı hocam müşteri temsilcisi olarak yorumunuz?
Merhaba Ben Murat A. bu işe ilk önce vodafone müşteri hizmetleri olarak başladım sonrasında beni turkcell çağrı merkezine çağırdılar ve sonrasında yeni proje olarak millenicom teknik destek (ıt) olarak geçermisin? diye sorduklarında kabul ettim evet her operatör ve her internet sağlayıcı problem oluşturabiliyor fakat ben millenicom'da en fazla 2 hafta boyunca internet mağduriyeti yaşayan insan gördüm oda modem gönderimi vs süreçlerden dolayı şuan çalışıyorum farklı bir firmada temsilci olarak ve bunları yazarken çağrı geldi :D

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Merhaba Ben Murat A. bu işe ilk önce vodafone müşteri hizmetleri olarak başladım sonrasında beni turkcell çağrı merkezine çağırdılar ve sonrasında yeni proje olarak millenicom teknik destek (ıt) olarak geçermisin? diye sorduklarında kabul ettim evet her operatör ve her internet sağlayıcı problem oluşturabiliyor fakat ben millenicom'da en fazla 2 hafta boyunca internet mağduriyeti yaşayan insan gördüm oda modem gönderimi vs süreçlerden dolayı şuan çalışıyorum farklı bir firmada temsilci olarak ve bunları yazarken çağrı geldi :D
Hocam çünkü teknik destek talebi açtığımızda sorun yok diyip sistem tarafından talep otomatik kapatılıyor. Cagri gelmiyodur size tabi :)

uydu3

80+ Silver
Türk telekom kullanıyorum bende iptal işlemlerini onların yapmasını istiyorum nasil olcak ayrica kurulum ücreti olmuyor mu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türk telekom kullanıyorum bende iptal işlemlerini onların yapmasını istiyorum nasil olcak ayrica kurulum ücreti olmuyor mu
Hayır kurulum ödemezsiniz.

Arayıp millenicoma belirtirseniz tt'den geçiş yapacağım iptali de siz yapar mısınız, kurulumsuz modemsiz geçiş istiyorum dersen yardımcı olurlar

Top Bottom