Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Kullanıldı ama 1ay bedava kullandım gerisini ödedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay

daha gözüküyor iptal olmazsa. Gelen sonra iptal olan çok oldu
Kac ay olduğunu ogrenmenin müşteri hizmetleri dışında bir yolu var mi?

millenicom kullanıyorum gerçekten çok iyi

bu arada kurumsal firmasında 6 ay müşteri temsilcisi olarak çalışmıştım :)

Ekler

• sdadas.png
    sdadas.png
    39 KB · Hit: 63

bu arada kurumsal firmasında 6 ay müşteri temsilcisi olarak çalışmıştım :)
Nasıldı hocam müşteri temsilcisi olarak yorumunuz?

Nasıldı hocam müşteri temsilcisi olarak yorumunuz?
Merhaba Ben Murat A. bu işe ilk önce vodafone müşteri hizmetleri olarak başladım sonrasında beni turkcell çağrı merkezine çağırdılar ve sonrasında yeni proje olarak millenicom teknik destek (ıt) olarak geçermisin? diye sorduklarında kabul ettim evet her operatör ve her internet sağlayıcı problem oluşturabiliyor fakat ben millenicom'da en fazla 2 hafta boyunca internet mağduriyeti yaşayan insan gördüm oda modem gönderimi vs süreçlerden dolayı şuan çalışıyorum farklı bir firmada temsilci olarak ve bunları yazarken çağrı geldi :D

Merhaba Ben Murat A. bu işe ilk önce vodafone müşteri hizmetleri olarak başladım sonrasında beni turkcell çağrı merkezine çağırdılar ve sonrasında yeni proje olarak millenicom teknik destek (ıt) olarak geçermisin? diye sorduklarında kabul ettim evet her operatör ve her internet sağlayıcı problem oluşturabiliyor fakat ben millenicom'da en fazla 2 hafta boyunca internet mağduriyeti yaşayan insan gördüm oda modem gönderimi vs süreçlerden dolayı şuan çalışıyorum farklı bir firmada temsilci olarak ve bunları yazarken çağrı geldi :D
Hocam çünkü teknik destek talebi açtığımızda sorun yok diyip sistem tarafından talep otomatik kapatılıyor. Cagri gelmiyodur size tabi :)

Türk telekom kullanıyorum bende iptal işlemlerini onların yapmasını istiyorum nasil olcak ayrica kurulum ücreti olmuyor mu

Türk telekom kullanıyorum bende iptal işlemlerini onların yapmasını istiyorum nasil olcak ayrica kurulum ücreti olmuyor mu
Hayır kurulum ödemezsiniz.

Arayıp millenicoma belirtirseniz tt'den geçiş yapacağım iptali de siz yapar mısınız, kurulumsuz modemsiz geçiş istiyorum dersen yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,956
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri