Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Başka iss'den taşımak ortalama kaç gün sürüyor?

Beni az önce aradılar 5TL mi ne 12 aylık indirim yaptık dediler sağ olsunlar.

Aradım türk telekomdan geçicem bende büyük ihtimal baya yardımcı oldular fakat asıl merak ettiğim ben internette bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı teknik arızada vs bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

Aradım türk telekomdan geçicem bende büyük ihtimal baya yardımcı oldular fakat asıl merak ettiğim ben internette bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı teknik arızada vs bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
Teknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.
Ancak birkaç kez kopma yaşadım yardımcı oldular kısa süre sonra internetim geri geldi.

Teknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.
Ancak birkaç kez kopma yaşadım yardımcı oldular kısa süre sonra internetim geri geldi.
Hocam birde evrak işleri nasıl oluyor ben tam anlamadımda

Babamı ikna edemiyorum poyraz wifi diye iğrenç bir yer var 4 yıldır kullanıyorum 8 mpbs internetten bıktım bazen internet kesiliyor bi ara 1 gün boyunca int gelmedi çok fazla bozuluyor

Babamı ikna edemiyorum poyraz wifi diye iğrenç bir yer var 4 yıldır kullanıyorum 8 mpbs internetten bıktım bazen internet kesiliyor bi ara 1 gün boyunca int gelmedi çok fazla bozuluyor
Bende tt illetinden ayrılamıyorum hocam :(

Size mail atıyorlar imzalayıp kargoyla gönderiyorsunuz.
Eve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?

Eve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?
Bilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorum

Bilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorum
Ayrıca kod söyleyerek bir ay bedava kullanma kampanyası var mı hala seninkini kullanıyım eğer varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,742
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri