Teknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.Aradım türk telekomdan geçicem bende büyük ihtimal baya yardımcı oldular fakat asıl merak ettiğim ben internette bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı teknik arızada vs bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
Hocam birde evrak işleri nasıl oluyor ben tam anlamadımdaTeknik arıza yaşamadım deneyimim olmadı.
Ancak birkaç kez kopma yaşadım yardımcı oldular kısa süre sonra internetim geri geldi.
Bende tt illetinden ayrılamıyorum hocamBabamı ikna edemiyorum poyraz wifi diye iğrenç bir yer var 4 yıldır kullanıyorum 8 mpbs internetten bıktım bazen internet kesiliyor bi ara 1 gün boyunca int gelmedi çok fazla bozuluyor

Eve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?Size mail atıyorlar imzalayıp kargoyla gönderiyorsunuz.
Bilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorumEve göndermelerini istesem evrakları sonra evraklar geldiğinde hemen imzalayıp getiren kargoya geri vermek gibi bir şansım var mı?
Ayrıca kod söyleyerek bir ay bedava kullanma kampanyası var mı hala seninkini kullanıyım eğer varsaBilmiyorum ama bir kişi evde imzalayıp direkt vermişti diye hatırlıyorum