Superonline internet problemi yaşıyorum

xYusuf

80+
Reaksiyon skoru
5
1000 e 50 mi 1000 e 100 mü ne kullanıyoruz burası iş yeri muhasebe bürosu akşamları ben ofiste kalıyorum ofisimiz alt katta evimiz karşı caddede üst katta burası no 12 ise karşı taraf no 14 gibi düşünün her neyse
muhasebe programlarına girerken donmalar girmemeler
youtbeye girerkende aynı donmalar veya girmemeler
veya farklı internet siteleri aynı durumlar

onun haricinde valorantta sabit 660ms 700ms sorunları bu sorunlar varken intenrete reset atıyorum
Fiber ışığı yanıyor LAN kabloları yanıyor wifi ışıkları yanıyor ethernet ışığı yanıyor
ama 3 tane kablolu bilgisayara internet gelmiyor aynı şekilde telefonada gelmiyor,,

aradım kaç defa arıza kaydı bıraktım düzgün ilgilenmiyolar arıza kaydını kafalarına göre kapatıyolar
ücretli arıza kaydı bıraktım onuda kapattılar kafalarına göre gene aradım gene bıraktım bakalım ne yapacaklar
benim düşüncem şöyle

Akşam saatleri yoğunlaşıyor problem, okadar fazla ethernet satmışlar ki artık veri merkezinde herkese atıyacak İp kalmadı diye düşünüyorum çok boğulmalar var
bir diğer düşüncem biz bu modemi 2 yıldır 1000 e 100 şeklinde kullanıyoruz diye hatırlıyorum yanlış değilsem
Modemde donanımsal bir problem olabilir diye düşünüyorum onun haricinde birinci tespitime daha çok yakınım ne yapmalıyım sorunum nasıl düzelir 20 gündür çok sıkıntı yaşıyoruz

Sağlayıcı değiştir diyeceğim, sorun düzelmeyecek. Diğerleri de aynı çıkacak.

Sağlayıcı değiştir diyeceğim, sorun düzelmeyecek. Diğerleri de aynı çıkacak.
ben 2 yıldır superonline kullanıyorum daha son 20 gündür böyle problem yaşıyorum şimdi aklımda statik ip almak var taahüt vs olmadığı için direkt ücreti mubakilinde statik ip alayım belki düzelir diye umut ediyorum artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri