Neler Yeni

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Türknetden sıkıldım hatta bıktım. Az önce adamlara canlı destekten soru sordum aylık 3tb download işlemi yapsam sorun olurmu diye sonra aramışlar beni ve açamadım daha sonra interneti aç kapa yaptılar ve upload hızımı düşürdüler. Neymiş türk telekom test aşamasındaymış 15 upload arada 15-8 arası değişiklik göstebilirmiş. 15 yaptıkları günden bu yana 8 olmamıştı hiç ellemeseler sorun yoktu yani. Her neyse zaten pahalıda gelmeye başladı artık superonline geçmeyi düşüyorum önerir misiniz akşamları hız düşmeleri falan olur mu ? Geçersem hangi paket daha mantıklı ? Kurulum aşaması falan nasıl oluyor binada fiber var gözüküyor ama dairede yok daireye nasıl getirirler kapının yanına delik falan mı açarlar ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-06 204031.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-06 204031.png
    24.5 KB · Hit: 62

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Dairenin kapısının ordan kablo sokup evin salonuna kadar getirdiler kabloyu kablolamayı çok temiz yaptılar bende Türknetten geçmiştim hafta sonları 60 mbps lere düşüyordu hız sabit 100 mbps alıyorum superonline da ping yükselmesi hız düşmesi hiç olmuyor ara arada hızım artıyor kendi kendine 100 mbps lik paket olmasına rağmen ben çok memnunum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türknetden sıkıldım hatta bıktım. Az önce adamlara canlı destekten soru sordum aylık 3tb download işlemi yapsam sorun olurmu diye sonra aramışlar beni ve açamadım daha sonra interneti aç kapa yaptılar ve upload hızımı düşürdüler. Neymiş türk telekom test aşamasındaymış 15 upload arada 15-8 arası değişiklik göstebilirmiş. 15 yaptıkları günden bu yana 8 olmamıştı hiç ellemeseler sorun yoktu yani. Her neyse zaten pahalıda gelmeye başladı artık superonline geçmeyi düşüyorum önerir misiniz akşamları hız düşmeleri falan olur mu ? Geçersem hangi paket daha mantıklı ? Kurulum aşaması falan nasıl oluyor binada fiber var gözüküyor ama dairede yok daireye nasıl getirirler kapının yanına delik falan mı açarlar ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
FTTH altyapı ise yani eve fiber girecekse çok iyi bence, ben neredeyse 8 sene kullandım çok da memnun kaldım. Akşamları genel bir hız düşmesi olmuyordu zaten 100Mbps hizmet alırken Speedtestte hız 500 lerden düşerek 100Mbps oluyordu ama 3 ayda bir falan bazı akşamlar birkaç saat Ping ve hız sapıtabiliyordu.

Sırf fiyatı yüzünden bırakıp Türknete falan da geçtim ama internet leş gibiydi paşa paşa parası neyse verip geri dönmüştüm 😀

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dairenin kapısının ordan kablo sokup evin salonuna kadar getirdiler kabloyu kablolamayı çok temiz yaptılar bende Türknetten geçmiştim hafta sonları 60 mbps lere düşüyordu hız sabit 100 mbps alıyorum superonline da ping yükselmesi hız düşmesi hiç olmuyor ara arada hızım artıyor kendi kendine 100 mbps lik paket olmasına rağmen ben çok memnunum.
Ben modemi odama koyuyorum salondan falan çekiyor yani oraya istersem koyarlar değil mi ?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Superonline fiber candır. 500mbs(50mbs upload) fiber + tv+ kullanıyorum 1 sene oldu memnunum. Tavsiye ederim.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FTTH altyapı ise yani eve fiber girecekse çok iyi bence, ben neredeyse 8 sene kullandım çok da memnun kaldım. Akşamları genel bir hız düşmesi olmuyordu zaten 100Mbps hizmet alırken Speedtestte hız 500 lerden düşerek 100Mbps oluyordu ama 3 ayda bir falan bazı akşamlar birkaç saat Ping ve hız sapıtabiliyordu.

Sırf fiyatı yüzünden bırakıp Türknete falan da geçtim ama internet leş gibiydi paşa paşa parası neyse verip geri dönmüştüm 😀
Altyapı hakkında hiç bilgim yok sadece altta kutu var olduğunu biliyorum böyle gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline geçme sebebimde sadece onun alt yapısı var diğer iss geçsem tt üzerinden vercek yine aynı hızı alıcam 60-75 arası falan 240tl fazla gelmeye başladı bu hızlara.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-06 205658.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-06 205658.png
    257 KB · Hit: 42

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Altyapı hakkında hiç bilgim yok sadece altta kutu var olduğunu biliyorum böyle gözüküyor.
FTTH gibi geldi ama içine bakmadan bilemem tabi. FTTB ise 100Mbps üstü veremiyorlar ve pek stabil olmuyor, FTTH ise 1000e kadar veriyorlar pek sorun da olmuyor, abonelik başlatmadan önce hangisi diye arayıp sor istersen.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Ben modemi odama koyuyorum salondan falan çekiyor yani oraya istersem koyarlar değil mi ?
Tv+ la birlikte kullanılıcaksan modem yanında olması lazım demişti bana kuruluma gelenler o yüzden salona yerleştirdim.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Tv+ la birlikte kullanılıcaksan modem yanında olması lazım demişti bana kuruluma gelenler o yüzden salona yerleştirdim.
TV+ a gerek yok ya normal paket alırım. 200 veya 500 indirme hızlı.

FTTH gibi geldi ama içine bakmadan bilemem tabi. FTTB ise 100Mbps üstü veremiyorlar ve pek stabil olmuyor, FTTH ise 1000e kadar veriyorlar pek sorun da olmuyor, abonelik başlatmadan önce hangisi diye arayıp sor istersen.
Bunu sadece arayarak mı öğrenebilirim peki ?

ama FTTB galiba fotoda binada durmuş galiba bizimde öyle daireye gelmiyor.
bide 2 katta birinin evine kablo çekmişler mesela ince fiber olduğu belli bizde öyle yaparlar herhalde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-06 210857.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-06 210857.png
    73.6 KB · Hit: 37

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

Superonline geçme sebebimde sadece onun alt yapısı var diğer iss geçsem tt üzerinden vercek yine aynı hızı alıcam 60-75 arası falan 240tl fazla gelmeye başladı bu hızlara.
1000mbs' e kadar alırsın bizdekide bundan.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
TV+ a gerek yok ya normal paket alırım. 200 veya 500 indirme hızlı.

Bunu sadece arayarak mı öğrenebilirim peki ?

ama FTTB galiba fotoda binada durmuş galiba bizimde öyle daireye gelmiyor bide 2 katta birinin evine kablo çekmişler mesela ince fiber olduğu belli bizde öyle yaparlar herhalde
FTTB de binaya Fiber gelir oradan dairelere Ethernet kablosu gelir, FTTH da direkt daireye fiber kablo gelir. FTTH da modeme ek olarak eve gelen fiberi Ethernete dönüştüren ek bir cihaz da bulunur. Modeme iki türlü de Ethernet bağlanır.

Ya ara, ya da binadan kullanan birine bak.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
@55superx @timssy @AEGON ve özellikle @dostveviski hocam sizin (aydında olduğunuz için) ping durumlarınız neler oyunlarda lol(tr-west)-valorant-cs-pubg-bf hangisini oynuyorsanız artık. Ortalama bişi söyleseniz yeterli.

Top Bottom