Superonline Ping ve yükleme sorunu

JacKaL

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba iyi günler Turkcell Superonline kullanmaktayım altyapım Türk telekom fiber internet 1,5 ya da iki aydır internet hızım full kapasite olmasına rağmen Discord‘da ping anlık çıkma sorunu ve bazı videolarda şu an ilk defa oldu yüklenmeme sorunu oluyor hız testi yaptigimda normal çıkıyor müşteri hizmetlerini aradığımda reset ve güncelleme yapıp beni geçiştiriyorlar ama hiçbir şekilde düzelmedi

Video yüklendi gözükmesine rağmen oynatmıyor.
1762639817711.webp

Hız testini TR içindeki servera yapıyor ondan sorun gözükmüyor çoğunlukla.Sorun ordan sonra zaten çıkışlarda kısıtlamalı, sorunlu arıza var ya da cgnat ip yi fazla kişiye dağıttı. Genel olarak bunlardan kaynaklanıyor gibi geliyor bana.

Hız testini TR içindeki servera yapıyor ondan sorun gözükmüyor çoğunlukla.Sorun ordan sonra zaten çıkışlarda kısıtlamalı, sorunlu arıza var ya da cgnat ip yi fazla kişiye dağıttı. Genel olarak bunlardan kaynaklanıyor gibi geliyor bana.
müşteri hizmetlerine cgnat ip yi fazla kişiye daıgıtıgınden turk telekom sıkıntı yaşıyor olabilir miyim desem anlar mı ?

müşteri hizmetlerine cgnat ip yi fazla kişiye daıgıtıgınden turk telekom sıkıntı yaşıyor olabilir miyim desem anlar mı ?
Anlamaz boşuna uğraşmayın ben çok savaş verdim. Superonline şuan tr de açık ara en kötü yurtdışı çıkışına sahip. Sebebi TR içinde hız takıntıları olması ve ona yatırım yapması. Reklamlarda yakında 100 gbps internet reklamını yapmaya başlarlar ama CS de 60 ping alırsınız :D

buyuk ihtimalle yurtdisi cikisina limit koymuslar gecmis olsun eger yeni gectiyseniz 14 gun icinde cayma bedeli yok diye biliyorum arkama bakmadan kacardim :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri