Evet hocam oturduğum apartman yaşlılarla dolu, ne türk telekom ne de süperonline altyapısı vardı. Sabah Türksat'tan aradılar kendilerinin altyapısı varmış yeni yapmışlar. Bende ona geçtim.turksatın kendi altyapısı mı vardı?
güzel hayırlı olsunEvet hocam oturduğum apartman yaşlılarla dolu, ne türk telekom ne de süperonline altyapısı vardı. Sabah Türksat'tan aradılar kendilerinin altyapısı varmış yeni yapmışlar. Bende ona geçtim.
Adana'da oturuyorum. En çok üzende 18 ay sözleşme yapmam oldu. Sözde 200mbps internet acayip derecede dalgalı. Gece çok iyiyken sabah berbat oluyor. Ayrıca tek kullanıyorum. Şu sözleşmemin bitmesine son ay kala internet fişek gibi oldu. Hep böyle olsa zaten devam ederdim. Müşteri hizmetlerini arıyorum hep kadınlar açıyor sorunu çözemeyince sesinizi alamıyoruz diyip kapatıyorlar. Çok rezil oldum şu 2 yılda.Bu bölgeden bölgeye değişiyor, ben 3 yıldır superonline kullanıyorum 3 yıldır 2-3 kez kesintiye uğradı hız düştüğünü hatırlamıyorum bundan yola çıkarak aynı şehrin farklı ilçesinde oturan arkadaşıma tavsiye ettim ama haftada en az 5 kez kesildiğini artık müşteri temsilcilerinin nerdeyse hepsini tanıdığını söyledi oturduğun bögledeki altyapı önemli
Teşekkürlergüzel hayırlı olsun
Bende bu değerleri dün alıyordum çünkü bugün sözleşmenin son günüAlıntıyı görüntüle
sadece mutlu ben varım sanırım superonline ile.
kampanyam 100/20 cat6 kablolu bağlantı 25 metre uzaklıkta modem.
Kablonet fiberKablonet fiber altyapısınamı geçtin yoksa docsis altyapısımı
Kesinlikle hocam uzak durun. Şimdi iptal ettirdim malzemeleri 1 hafta içerisinde vermem gerekiyormuş gecikirse 500tl cezası varmış yaşattıkları bunca rezillik yetmezmiş gibi2 ay sonra taahüt bitiyor bir daha asla kullanmam