Neler Yeni

Superonline superbox

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ahmet çetin
Malum sorunlardan dolayı köy evimize gidicez istanbul çatalca da yer. internet baglatmak istiyoruz superonline kutusu var ama gelmeleri uzun sürer diye superbox almak istiyoruz. Internete 2 tane masaustu pc ve yaklasik 4 tane telefon bağlanacak şikayetçi olan çok kişi gordum o yuzden sizden bir yardim almak istedim. Sizce alınır mı hangi paketi önerirsiniz? Ve superbox a normal modemdeki gibi kablo vs. Gerekli mi?

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Superbox tamamen şebeke ile alakalı egerki telefon şebekesi çekiyorsa olduğun yerde Superbox işini rahat görür ama şebeke çekmiyorsa işinizi görmez çünkü şebeke direği ile alakalı çekim gücü

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
İbrahim büyüküstün
Malum sorunlardan dolayı köy evimize gidicez istanbul çatalca da yer. internet baglatmak istiyoruz superonline kutusu var ama gelmeleri uzun sürer diye superbox almak istiyoruz. Internete 2 tane masaustu pc ve yaklasik 4 tane telefon bağlanacak şikayetçi olan çok kişi gordum o yuzden sizden bir yardim almak istedim. Sizce alınır mı hangi paketi önerirsiniz? Ve superbox a normal modemdeki gibi kablo vs. Gerekli mi?
Ben kullanıyorum ama mecburiyetten aldım evimizde port olmadıgı için şöyle söliyim akşamları çok kesiliyor eger 3 ve 3 tıkdan aşşagı çekerse baya kötü oluyor hızı kabloya gerek yok direk tak çalıştır ha kesildiginde ve şikayet için aradıgında hep güncelleme yapıyorlar modeme ama bir işe yaramıyor bunuda söliyeyim.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Berbat bir şey kankam o ama sizi idare eder :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom