Superonline taahhüt sonlandırma?

Reaksiyon skoru
16
3 Ağustos 2024 itibariyle taahhüt sürem bitiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmediğimiz zaman taahhütsüz fiyattan devam ediyormuş kullandığımız tarife. İptal etmek için arayıp iptal etmemiz şart mı? Saat kaça kadar aramamız gerekiyor? Son güne bıraktık, karıştı durumlar.

3 Ağustos 2024 itibariyle taahhüt sürem bitiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmediğimiz zaman taahhütsüz fiyattan devam ediyormuş kullandığımız tarife. İptal etmek için arayıp iptal etmemiz şart mı? Saat kaça kadar aramamız gerekiyor? Son güne bıraktık, karıştı durumlar.
Gün içinde iptal edebilirsin

Arıyoruz açıyorlar, arayacağız diyorlar sürekli. Muhtemelen günü geçirmeye çalışıyorlar. E devlet üzerinden iptal ediliyor mu yoksa illa aramamız mı gerekiyor Superonlineyi?
Aradığında neden iptal etmeyip arayacağız diyorlar. Biz son gün aradık iptal ettik hiç sorun yaşamadık. E devletten hiç denemedim ama belki yapılıyordur

Robot kadın çıkıyor, müşteri hizmetleri direkt bağlanmıyor maalesef.
Konuştum, talebiniz alındı dedi ve ardından bu mesaj geldi. Evin interneti kesildi ama e devlette halen görünüyor abonelik. İptal olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim? Eğer dedikleri gibi bir hafta içinde iptal edilecekse bugünden sonra aynı tarife taahhütsüz uzamış olmayacak mı? Superonline manipüle mi ediyor beni acaba? Kusura bakma, çok soruyorum. Çünkü aşina olduğum işler değil.

Ekler

• IMG_20240803_145622.jpg
    IMG_20240803_145622.jpg
    221.5 KB · Hit: 20
Geri