Neler Yeni

Sürat Kargo

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
TYT kitabı sipariş verdim Sürat kargo ile gelecekmiş? Ben Urfa'dayım kargo Tokat'tan çıktı, covid sebebiyle kargolar uçakla mı geliyor şehirlere? Ayrıca son günlerde Sürat Kargo ile çalışan varsa dağıtım durumu nedir kaç günde kurye eve getiriyor, gidip almak mı gerekiyor?

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
TYT kitabı sipariş verdim Sürat kargo ile gelecekmiş? Ben Urfa'dayım kargo Tokat'tan çıktı, covid sebebiyle kargolar uçakla mı geliyor şehirlere? Ayrıca son günlerde Sürat Kargo ile çalışan varsa dağıtım durumu nedir kaç günde kurye eve getiriyor, gidip almak mı gerekiyor?
yok kardeşim normal aynı eskisi gibi sadece biraz sarkabilir yoğunluk oluyor bazen

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Şubeye geldikten sonra genelde aynı gün içerisinde teslim sağlıyorlar yoğunluk varsa şubede ertesi güne sarkar en fazla. İyi çalışmalar.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok kardeşim normal aynı eskisi gibi sadece biraz sarkabilir yoğunluk oluyor bazen
Kargodan kargoya aktarma diye enteresan bir sistem var mı? Evin altı yurtiçi kargo buraya falan bırakma durumları vs. Çünkü beklemek istemiyorum açıkçası.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Dostum perşembe günü destek ekip olarak sürat kargo izmir de dağıtıma çıktım. Kargolar şubelerde yığılmış durumda. Sürat kargo destek araçlar alıyor. Diğer kargoları bilmiyorum. Bütün kargo şirketleri vahim vaziyette. Şubenin durumuna göre ama en sağlıklısı kargonun orada paslanmaması için gidip kendiniz almanızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargodan kargoya aktarma diye enteresan bir sistem var mı? Evin altı yurtiçi kargo buraya falan bırakma durumları vs. Çünkü beklemek istemiyorum açıkçası.
Hiçbir kargo şirketi başka bir kargo şirketinin şubesine kargo bırakmaz. Şube müdürleri bile gidip kendileri alıyorlardı ya da kuryelere aldırtıyorlar ;d

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını ancak ilk gelicek şubeye ulaşabilirsen onlar aracılığıyla belki ama yinede sanmıyorum

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Dostum perşembe günü destek ekip olarak sürat kargo izmir de dağıtıma çıktım. Kargolar şubelerde yığılmış durumda. Sürat kargo destek araçlar alıyor. Diğer kargoları bilmiyorum. Bütün kargo şirketleri vahim vaziyette. Şubenin durumuna göre ama en sağlıklısı kargonun orada paslanmaması için gidip kendiniz almanızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir kargo şirketi başka bir kargo şirketinin şubesine kargo bırakmaz. Şube müdürleri bile gidip kendileri alıyorlardı ya da kuryelere aldırtıyorlar ;d
Yaşadığım civarda var, çok yakın değil uzakta değil alınabilir ama Pazartesi ek bir soka çıkma yasağı durumu olursa mecbur bekleyeceğim.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Yaşadığım civarda var, çok yakın değil uzakta değil alınabilir ama Pazartesi ek bir soka çıkma yasağı durumu olursa mecbur bekleyeceğim.
Pazar günleri de çalışan şubeler oluyor. Aklınızda bulunsun.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Dün 21.51'den beri, Amasya'da kargo araçtan indirildi ve durumu: aktarmada olarak gösteriliyor. Bu ne anlama geliyor? Çok uzun süre.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Dün 21.51'den beri, Amasya'da kargo araçtan indirildi ve durumu: aktarmada olarak gösteriliyor. Bu ne anlama geliyor? Çok uzun süre.
başka araca yola çıkmak üzere konmuş olarak orada yazan hep doğru olmuyor belki bulunduğun şehre geldi bilemezsin benim bı kaç kargom öyle oldu

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hocam bilmem ama N11 den Rampage KB-R96 Ultimate siparişi verdim 29 Şubatta 1 Nisan'da Oturduğum İlçe'nin yakınlarındaki Şubeye getirildi. O gün bugündür hala getirmediler. 3-4 gün önce İade işlemini başlattım. Sürat Kargo'yu aradığımda oturduğum ilçeye sadece haftada bir gün (salı) dağıtım varmış. 3 hafta bekledim gelmedi. Ne kadar müşteri hizmetlerine şikayetimi belirtsem de bir şey yapılmadı. Şöyle diyeyim klavyeyi aldığım zamanki fiyatı 380TL idi şuan 420TL aradan geçen 3 hafta sebebiyle 40TL zarara girdim. Dün de tekrar aynı klavyeden sipariş ettim Trendyoldan kargo frmasına baktığımda tekrar Sürat Kargo yazıyor inşallah salı günü getirirler yoksa yine aynı macerayı yaşamış olacağım...

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam bilmem ama N11 den Rampage KB-R96 Ultimate siparişi verdim 29 Şubatta 1 Nisan'da Oturduğum İlçe'nin yakınlarındaki Şubeye getirildi. O gün bugündür hala getirmediler. 3-4 gün önce İade işlemini başlattım. Sürat Kargo'yu aradığımda oturduğum ilçeye sadece haftada bir gün (salı) dağıtım varmış. 3 hafta bekledim gelmedi. Ne kadar müşteri hizmetlerine şikayetimi belirtsem de bir şey yapılmadı. Şöyle diyeyim klavyeyi aldığım zamanki fiyatı 380TL idi şuan 420TL aradan geçen 3 hafta sebebiyle 40TL zarara girdim. Dün de tekrar aynı klavyeden sipariş ettim Trendyoldan kargo frmasına baktığımda tekrar Sürat Kargo yazıyor inşallah salı günü getirirler yoksa yine aynı macerayı yaşamış olacağım...
Sizin adınıza üzüldüm can sıkıcı bir durum, ama benim başıma öyle bir şey geleceğini sanmıyorum çünkü Şanlıurfa'da belli başlı ilçeler var küçük uzak ama oralardan birinde değilim. Ve bulunduğum yerde de Sürat kargo var. Varış şubesi de burası olacakmış. Yani en kötü ben gidip alacağım. Bir de şikayetvar'a yazarsanız maddi zararınız belki karşılanabilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bana teknobiyotik hediye gönderdiydi. dün gönderdiler yurtiçi ile bugun geldi baya hızlı.

Top Bottom