Neler Yeni

Surekli elektrik gidil gelmesi pc ye ne gibi zarar verir

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
olay şu elektrik kesildiğinde pcye olan zarar elektrik aniden geldiğinde pcye aktarılan yüksek voltta elektrikten azdır yani sen akım koruması alırsan pcnin yanma oranı düşecektir bizim sitede de çok elektrik gidip geliyor ve bazı elektronik eşyalarımız bozuldu bü yüzden elektrikler geldiğinde evde ki prizlere anide yüksek voltajda elektrik geliyor
Gidip gelme olmuyor hocam sadece gidiyor

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
elektrik gidince geri gelmiyor
Nasıl yani?
Benim kastettiğim şey, mesela siz bilgisayarda otururken tak diye gitti yarım saat sonra bilgisayar prize bağlıyken geri geldi.
Bu esnada yüksek voltaj gelebiliyor, yaşadığım bölgeden biliyorum.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Anakart bozulabilir

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
Nasıl yani?
Benim kastettiğim şey, mesela siz bilgisayarda otururken tak diye gitti yarım saat sonra bilgisayar prize bağlıyken geri geldi.
Bu esnada yüksel voltaj gelebiliyor, yaşadığım bölgeden biliyorum.
Hocam şartel atiyor biz açmayınca geri gelmiyor

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
işte siz şarteli açtığınızda yine prizlere yüksek voltaj elektrik geliyor
Ama fisi çekiyorum hemen biraz saçma geliyor ama cidden öyle hocam gittiği an çekiyorum fişi

uurcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğur Can
Hocam şartel atiyor biz açmayınca geri gelmiyor
yüksek voltaj sorununu masraf yapmadan çözmek istersen elektrik gittiğinde pcnin fişini çek şarteli aç ve 5 dk sonra pcnin fişini tak akım düzelir 5 dk içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama fisi çekiyorum hemen biraz saçma geliyor ama cidden öyle hocam gittiği an çekiyorum fişi
tamam o zaman bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum yüksek voltaj elektriğe maruz kalmıyorsa pc bileşenlerinde sorun vardır

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
yüksek voltaj sorununu masraf yapmadan çözmek istersen elektrik gittiğinde pcnin fişini çek şarteli aç ve 5 dk sonra pcnin fişini tak akım düzelir 5 dk içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam o zaman bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum yüksek voltaj elektriğe maruz kalmıyorsa pc bileşenlerinde sorun vardır
Kalmıyorsa neden sorun olsun hocam

uurcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğur Can
Nedensizce evde elektirk gidiyor şalter atiyor sadece bizim evde haftada 4 5 defa pc açıkken elektirk gidiyor açılışta ekran kartı fan i %100 de açılıyor wattman hatası alıyorum pc ye ne zararı olur başka ne gibi sıkıntılar çıkarır?
ekran kartından dert yandın ya o sorunundan bahsediyorum belki sorunun konu ile alakası yoktur

Top Bottom