Neler Yeni

SÜREKLİ MAVİ EKRAN Hatası

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Chrome'u kaldırıp bir süreliğine Microsoft Edge kullanır mısınız? Bakalım mavi ekran almaya devam edecek misiniz.

Ek olarak işlemciye OC vb. yaptıysanız kaldırın.

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
Chrome'u kaldırıp bir süreliğine Microsoft Edge kullanır mısınız? Bakalım mavi ekran almaya devam edecek misiniz.

Ek olarak işlemciye OC vb. yaptıysanız kaldırın.
işlemciye oc yapmadım fakat ramlerim adata xpg 3200 mhz fakat normalde 2666 mhz bıos ekranında docp ile 3200 mhz de çalışıyor bundan kaynaklı olabilir mi

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
işlemciye oc yapmadım fakat ramlerim adata xpg 3200 mhz fakat normalde 2666 mhz bıos ekranında docp ile 3200 mhz de çalışıyor bundan kaynaklı olabilir mi
Ben bellek ile ilgili bir sorun görememiştim ancak deneyebilirsiniz.

Ek olarak Chrome'u kaldırıp kullandığınızda bir sorun oldu mu? Tekrar mavi ekran aldınız mı?

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet

Ek olarak Chrome'u kaldırıp kullandığınızda bir sorun oldu mu? Tekrar mavi ekran aldınız mı?
chromeu kaldıramıyorum program ekle veya kaldır açılmıyor yani açılınca direkt kapanıyor ve Windows ayarları da açılmıyor o da aynı şekilde bios güncellemesi de yaptım şuan bekliyorum tekrar dan mavi ekran vericek mi diye fakat dediğim gibi uygulama silemiyorum açılmıyor denetim masası
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ek olarak şunu ekleyebilirim pc normal işlem yapmazken bi sıkıntı olmuyor gibi fakat bişeyler yapmaya başlayınca bi süre sonra mavi ekran veriyor

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Chrome'un dosya konumunu bularak kaldırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miran Sores
Mavi ekran analizi öyle yapılamaz maalesef. Milyon tane sebebi var mavi ekranın o yüzden bu tarz yorumlarda bulunmayın lütfen.
Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirir ve bu sorunu nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olursa cok minnettar olurum... Ayrıca Fortnite tarzı oyunlarda cok ısınma meydana geliyor termal macunu yeni değiştirdim. Bilgisayar ise daha iki aylık. Her şeyi sıfırdan topladım...

Sistemim.
Intel i7 10700K.
RTX 3060 Ti OC 8 GB MSI.
16 GB 3200 RAM.
1 TB NVMe 2 SSD.
MSI MPG Z490 anakart.
Thermaltake sıvı soğutma.
4 adet harici Thermaltake fan.
650W güç kaynağı.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirir ve bu sorunu nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olursa cok minnettar olurum... Ayrıca Fortnite tarzı oyunlarda cok ısınma meydana geliyor termal macunu yeni değiştirdim. Bilgisayar ise daha iki aylık. Her şeyi sıfırdan topladım...

Sistemim.
Intel i7 10700K.
RTX 3060 Ti OC 8 GB MSI.
16 GB 3200 RAM.
1 TB NVMe 2 SSD.
MSI MPG Z490 anakart.
Thermaltake sıvı soğutma.
4 adet harici Thermaltake fan.
650W güç kaynağı.
Dostum bunu ayrı konu aç istersen mevcut konunun sorununun çözülmesini engelleme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,836
Üyeler
164,389
Son üye
Azamat