işlemciye oc yapmadım fakat ramlerim adata xpg 3200 mhz fakat normalde 2666 mhz bıos ekranında docp ile 3200 mhz de çalışıyor bundan kaynaklı olabilir miChrome'u kaldırıp bir süreliğine Microsoft Edge kullanır mısınız? Bakalım mavi ekran almaya devam edecek misiniz.
Ek olarak işlemciye OC vb. yaptıysanız kaldırın.
Ben bellek ile ilgili bir sorun görememiştim ancak deneyebilirsiniz.işlemciye oc yapmadım fakat ramlerim adata xpg 3200 mhz fakat normalde 2666 mhz bıos ekranında docp ile 3200 mhz de çalışıyor bundan kaynaklı olabilir mi
chromeu kaldıramıyorum program ekle veya kaldır açılmıyor yani açılınca direkt kapanıyor ve Windows ayarları da açılmıyor o da aynı şekilde bios güncellemesi de yaptım şuan bekliyorum tekrar dan mavi ekran vericek mi diye fakat dediğim gibi uygulama silemiyorum açılmıyor denetim masasıBen bellek ile ilgili bir sorun görememiştim ancak deneyebilirsiniz.
Ek olarak Chrome'u kaldırıp kullandığınızda bir sorun oldu mu? Tekrar mavi ekran aldınız mı?
ve ek olarak şunu ekleyebilirim pc normal işlem yapmazken bi sıkıntı olmuyor gibi fakat bişeyler yapmaya başlayınca bi süre sonra mavi ekran veriyorBen bellek ile ilgili bir sorun görememiştim ancak deneyebilirsiniz.
Ek olarak Chrome'u kaldırıp kullandığınızda bir sorun oldu mu? Tekrar mavi ekran aldınız mı?
Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirir ve bu sorunu nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olursa cok minnettar olurum... Ayrıca Fortnite tarzı oyunlarda cok ısınma meydana geliyor termal macunu yeni değiştirdim. Bilgisayar ise daha iki aylık. Her şeyi sıfırdan topladım...Mavi ekran analizi öyle yapılamaz maalesef. Milyon tane sebebi var mavi ekranın o yüzden bu tarz yorumlarda bulunmayın lütfen.
Dostum bunu ayrı konu aç istersen mevcut konunun sorununun çözülmesini engelleme.Değerli dostlar daha önce bu sorun hakkında konu açmıştım lakin bu sorunun sebebini tam olarak anlamak istiyorum. BIOS'tan Turbo Boost ve Intel Turbo bost teknoloji kısmını aktif ettiğimde bilgisayar bir sure sonra whea area error hatası veriyor bu sorunun temel sebebi nedir bilmek istiyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirir ve bu sorunu nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olursa cok minnettar olurum... Ayrıca Fortnite tarzı oyunlarda cok ısınma meydana geliyor termal macunu yeni değiştirdim. Bilgisayar ise daha iki aylık. Her şeyi sıfırdan topladım...
Sistemim.
Intel i7 10700K.
RTX 3060 Ti OC 8 GB MSI.
16 GB 3200 RAM.
1 TB NVMe 2 SSD.
MSI MPG Z490 anakart.
Thermaltake sıvı soğutma.
4 adet harici Thermaltake fan.
650W güç kaynağı.
aötımda cevap veren yokDostum bunu ayrı konu aç istersen mevcut konunun sorununun çözülmesini engelleme.
Demek ki çözümü bilen yok. Buraya yazmanız bir şeyi değiştirmeyecek. Diğer konunuzu yükselterek cevap gelmesini beklemekten başka çareniz yok.aötımda cevap veren yok
tamamdır teşekkürler onu da deniyorumChrome'un dosya konumunu bularak kaldırabilirsiniz.