Bios ayarları,bios güncel olmaması vb. sorun yapabiliyor nvidia driverları da bozuk en uyumlusunu bulmak lazım bazen en günceli kurunca pc çalışmıyor hatalı çalışıyor ya da driver içindeki ayarlar tam olmayabiliyor.rust bf1 pubg gibi oyunlarda sürekli pc mavi ekran veriyor herşeyim güncel sebebi ne olabilir
NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
AMD Ryzen 5 3500
16 Gb Ram
biosu daha yeni güncelledim nvdia driverına güncelleme gelmiş şuan onu yapıyorum ama güncellesem bile mavi ekran vericek biliyorum yaniBios ayarları,bios güncel olmaması vb. sorun yapabiliyor nvidia driverları da bozuk en uyumlusunu bulmak lazım bazen en günceli kurunca pc çalışmıyor hatalı çalışıyor ya da driver içindeki ayarlar tam olmayabiliyor.
Diyorum ya en günceli kurunca bile hatalı çalışıyor eski sürümleri denemek lazım.biosu daha yeni güncelledim nvdia driverına güncelleme gelmiş şuan onu yapıyorum ama güncellesem bile mavi ekran vericek biliyorum yani
biosu daha yeni güncelledim nvdia driverına güncelleme gelmiş şuan onu yapıyorum ama güncellesem bile mavi ekran vericek biliyorum yani
Diyorum ya en günceli kurunca bile hatalı çalışıyor eski sürümleri denemek lazım
vallaha hiç bakmadım ona bi rust girip geliyomwhea_uncorrobtable_error mu hatanın kodu
evet o hata koduwhea_uncorrobtable_error mu hatanın kodu
anakartinda veya işlemcinde agriza var ilk önce şuna yanıt ver cpu güç pini taktık pc açilmadi sonra pc acikken geri ittirdin mi ? veya overclock yaptın mıvallaha hiç bakmadım ona bi rust girip geliyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet o hata kodu
overclock yapmadım geride ittirmedimanakartinda veya işlemcinde agriza var ilk önce şuna yanıt ver cpu güç pini taktık pc açilmadi sonra pc acikken geri ittirdin mi ? veya overclock yaptın mı
anakart işlemci bunlardan birinde sorun hiç ugraşma işlemciyi bi pc ciye götur test ettir sorunsuz çalişiyor derse anakarti çope at başka bi anakart al tamire ugraşmaya deymezoverclock yapmadım geride ittirmedim
tamamdır teşekkürler kral yardımcı olduğun içinanakart işlemci bunlardan birinde sorun hiç ugraşma işlemciyi bi pc ciye götur test ettir sorunsuz çalişiyor derse anakarti çope at başka bi anakart al tamire ugraşmaya deymez
bendede aynısı oldu x79 sistemde ordan tecrube edindim ne demek teşekkürler yardımcı olabildiysemtamamdır teşekkürler kral yardımcı olduğun için