Neler Yeni

Sürekli oyundan atıyor Sapphire rx590 nitro+

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hikmet Tüysüz
Arkadaşlar şuan için büyük yani fps oyunlarında Pubg Call Of Duty Warzone gibi oyunlarda sürekli crash yiyorum ve tam anlamıyla oyun oynayamıyorum int bakyığımda ise oyunlarda fullscreen yapılmasını ve ekran kartı uygulamasını sürekli güncel tutmamı aynı zamanda bilgisayarıda güncel tutmamı istiyor ve ben bunları uygulamama rağmen aynı hatayı alıyorum ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar şuan için büyük yani fps oyunlarında PUBG Call Of Duty Warzone gibi oyunlarda sürekli crash yiyorum ve tam anlamıyla oyun oynayamıyorum int bakyığımda ise oyunlarda fullscreen yapılmasını ve ekran kartı uygulamasını sürekli güncel tutmamı aynı zamanda bilgisayarıda güncel tutmamı istiyor ve ben bunları uygulamama rağmen aynı hatayı alıyorum ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?
hangi driver kurulu ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Amd software 2020 adrenalin edition kurulu şuan
whql olmayan sürücü indiriliyse o sürücüyü ddu ile kaldırıp whql olan sürücüyü indir eğer düzelmezse sıcaklıklarına bak ekran kartının

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Atıyor der iken direkt oyun mu kapanıyor yoksa yanıt vermiyor falan mı diyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hikmet Tüysüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atıyor der iken direkt oyun mu kapanıyor yoksa yanıt vermiyor falan mı diyor?

mesela pubg de crash atıyor oyun kapanıyor call of duty warzone da ise ekran simsiyah oluyor sonra gidiyor bi hiçbir şeyi kullanamıyorum sonra error 6068 hatasını alıyorum diğer oyunlarda ise siyah ekran geliyor kapanıyor oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

whql olmayan sürücü indiriliyse o sürücüyü ddu ile kaldırıp whql olan sürücüyü indir eğer düzelmezse sıcaklıklarına bak ekran kartının

Nasıl yani tam olarak anlamadım

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
mesela PUBG de crash atıyor oyun kapanıyor call of duty warzone da ise ekran simsiyah oluyor sonra gidiyor bi hiçbir şeyi kullanamıyorum sonra error 6068 hatasını alıyorum diğer oyunlarda ise siyah ekran geliyor kapanıyor oyun

Nasıl yani tam olarak anlamadım
Ekran Alıntısı.PNG

bunu indirmen lazım eğer bu yüklü değilse

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
mesela PUBG de crash atıyor oyun kapanıyor call of duty warzone da ise ekran simsiyah oluyor sonra gidiyor bi hiçbir şeyi kullanamıyorum sonra error 6068 hatasını alıyorum diğer oyunlarda ise siyah ekran geliyor kapanıyor oyun

Çok işinize yarar mı bilemiyorum ama 2 gün önce daha yaşadığım fanların hızlı dönmesi ve ekranın tamamen gitmesi gibi bir sorunum vardı. Hard reset atmadan düzelmiyordu. Çok sorununuzu düzelteceğini sanmıyorum ama ayarlarımı yüksekten ortaya çekip çözünürlüğü direkt 60 hz ye göre ayarlayınca oyunda normalde hatayı verirken artık vermediğini farkettim. Ultrada bile kaldırabilirken bilgisayarım nedense kapanıyordu. Bu verdiğim öneri rx 580 8gb a göre söyledim ama belki işe yarayabilir. Ayarlarınızı ultrada ise ortaya alabilirsiniz eğer oyun çalışıyorsa ve ana menüye girebiliyorsanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hikmet Tüysüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
bunu indirmen lazım eğer bu yüklü değilse

diğer sürücüyü kaldırmalı mıyım

Çok işinize yarar mı bilemiyorum ama 2 gün önce daha yaşadığım fanların hızlı dönmesi ve ekranın tamamen gitmesi gibi bir sorunum vardı. Hard reset atmadan düzelmiyordu. Çok sorununuzu düzelteceğini sanmıyorum ama ayarlarımı yüksekten ortaya çekip çözünürlüğü direkt 60 hz ye göre ayarlayınca oyunda normalde hatayı verirken artık vermediğini farkettim. Ultrada bile kaldırabilirken bilgisayarım nedense kapanıyordu. Bu verdiğim öneri rx 580 8gb a göre söyledim ama belki işe yarayabilir. Ayarlarınızı ultrada ise ortaya alabilirsiniz eğer oyun çalışıyorsa ve ana menüye girebiliyorsanız.

şuan yüksek seviyede oynamıyorum kesinlikle

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Bendede rx 590 var xfx buna benzer bir sorun benimde ekran bi anda gidiyodu ve kasadan reset atmayınca düzelmiyoda 2 defa servise gitti ilkinde ekran kartını değiştirdiler 2.sinde bios update ve sürücü güncelleme yapmışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hikmet Tüysüz
Bendede rx 590 var xfx buna benzer bir sorun benimde ekran bi anda gidiyodu ve kasadan reset atmayınca düzelmiyoda 2 defa servise gitti ilkinde ekran kartını değiştirdiler 2.sinde bios update ve sürücü güncelleme yapmışlar

şuan evde yapabileceğim bir şey var mı

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0