Neler Yeni

Sürekli sayfa üstüne veya en üstteki uygulamaya kitlenme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Ekici
Öncelikle bu sorunu uzun süredir yaşıyorum ve çözümünü bulamadım. Belki de yanlış aradığımdan dolayı. Sorunun donanım kaynaklı olabileceğini düşünüyorum açıkcası klavyemden kaynaklı sanıyorum. Olayı kısaca özetlemek gerekirse masaüstünü düşünün sol en üstte bilgisayar kısayolu var diyelim, bilgisayarı açıyorum herhangi bir uygulamaya tıklıyorum fakat bilgisayar açılıyor(sol en üstteki uygulama). Farklı bir yere tıklarsam da sürekli o uygulama seçili gözüküyor. Aynı şekilde internet tarayıcısını açıyorum (hangi tarayıcı olursa olsun) sayfayı mouse'un tekerleği ile aşağı kaydırmaya çalışıyorum ama sürekli en üste atıyor, klavyeden numpad tuşlarından birine basarsam düzeliyor. Fakat son zamanlarda çok sık yapmaya başladı ve canımı aşırı sıkıyor. Bu konuyu açmaya çalışırken bile 4-5 kere oldu.

Not: Bilgisayarı yeniden başlatınca sorun kısa süreliğine geçiyor fakat tamamen değil, kısa süre sonra tekrar başlayıp can sıkıyor.

Dipnot: Konuyu buraya açma sebebim yazılımsal hata olup olmadığını bilmiyorum aynı şekilde donanımsal olup olmadığını da bilmiyorum. Başlık konusunda ise ne yazılır bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom