🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
nerde olucak Suriye'de satılıyor
Kendin yağa atıp kızartıyorsuntrans yağ veya doymuş
Şahsen hiç güzel değildi, 7-8 tane yedikten sonra rahatsız etti beni.Hiç yemediğin belli suriye cipsisinden .d
Şekerli yağlı bi cipsi çok güzel
içindekilerKendin yağa atıp kızartıyorsun
Çok mu yağda beklettiniz ya da hazır mı aldınız? 1 saniyede balon gibi oluyor hemen yağdan alınca çok güzel oluyorŞahsen hiç güzel değildi, 7-8 tane yedikten sonra rahatsız etti beni.
Tamam reyis sen gıda kurumu başkanısıniçindekiler
tarım kredi müdürüÇok mu yağda beklettiniz ya da hazır mı aldınız? 1 saniyede balon gibi oluyor hemen yağdan alınca çok güzel oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam reyis sen gıda kurumu başkanısın
1-2 saniye anca kalmıştır yağda. Herkes sevecek diye bir şey de yok zaten, size güzel gelmiş olabilir.Çok mu yağda beklettiniz ya da hazır mı aldınız? 1 saniyede balon gibi oluyor hemen yağdan alınca çok güzel oluyor
Doğru, zevk meselesi. Ama yoğurtlu yaprak sarma sevmeyen varsa döverem1-2 saniye anca kalmıştır yağda. Herkes sevecek diye bir şey de yok zaten, size güzel gelmiş olabilir.
ketçaplı pilawDoğru, zevk meselesi. Ama yoğurtlu yaprak sarma sevmeyen varsa döverem
Seviyorum bu aradaketçaplı pilaw
hiç denemedimSeviyorum bu arada
hiç denemedim
QJDBWJDBSJDBSJFBDJSuriye cipsini bilmiyorum ama Suriye sigarası vardı 3 TL paket
Trendyoldan alsam hemen gelmez kiBöyle bir şeyin Trendyol'da satıldığı bilgisi bende neden var bilmiyorum ama yapacak bir şey yok, buyur.
Hatay Yöreseller Sihirli Cips Suriye Cipsi 500 gr Renkli Fiyatı - Trendyol
Hatay Yöreseller Sihirli Cips Renkli 500 gr (Yağda Açılan Mısır Cipsi) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bizim eşgal;