Neler Yeni

Suriyelilerin bulunduğu okula zorla gönderilmek

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Merhabalar,
Ailem zorla s*riyelilerin ve a*ap öğrencilerin sıklıkta bulunduğu bir okula göndermek istiyor ve bu konudaki görüşlerim ve hakim olamadığım sinirlerim dolayısıyla bir şey yapmaktan korkuyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum lütfen yardım edin. (Konuya saçma , ırkçı dienler hiç bir şey demeden çıksınlar)

Dolar

80+ Silver
Merhabalar,
Ailem zorla s*riyelilerin ve a*ap öğrencilerin sıklıkta bulunduğu bir okula göndermek istiyor ve bu konudaki görüşlerim ve hakim olamadığım sinirlerim dolayısıyla bir şey yapmaktan korkuyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum lütfen yardım edin. (Konuya saçma , ırkçı dienler hiç bir şey demeden çıksınlar)
İmam Hatip mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Özellikle Suriyelilerin olduğu okul mu yoksa ailen gibi Suriyelilerin tercih ettiği okul mu?

2. İhtimali göze alıyorum. İmamhatip boşuna okuma meslek oku İmamhatip okuma.

KlausM

80+ Silver
imamhatip pişmanlıktır gitme

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Merhabalar,
FbGM6ZXX0AAuiSc.jpg

bu fotoyu göster

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir
Boş hümanistlik yapma. Sınıf arkadaşlarının yarısının senin dilini bile doğru dürüst bilmediğini düşün.

TİTAN.

80+ Platinum
Boş hümanistlik yapma. Sınıf arkadaşlarının yarısının senin dilini bile doğru dürüst bilmediğini düşün.
Vurdu gol oldu
Hocam şimdi konuyu tam anlamadım ailen seni Suriyeli ve arap öğrencinin çok olduğu okula zorla mı gönderiyor bile isteğe başka seçeneğin yok yani
2 olarak anladığım kadarıyla imamhatipmiş sana şöyle diyim sakın gitme imam hatipten çıkınca ne olucan öyle düşün ailene anlat resti çek hemde ağır rest çek tabi şansın varsa

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
boş humanistlik diyor PASHDUIGHODJDWQHIOGUQDWOHQDWIQDWGUIDWQ yazdığımı okumaktan bile acizsin küçük çocuk olduğunu da düşünüyorum almanyada garsonluk hayali kurup ırkçılık yapan klasik ergen lafları.... umarım o okula zorla gönderirler seni

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İnternette İmamhatipli kızları arat belki gitmek isteyebilirsin 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR