Neler Yeni

Suriyelilerin Sınır Karakolunu Basması

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hala anlamıyorum 5 milyon suriyeli için 71 milyar dolar ne harcandı hepsine yat kat versen gene tutmuyor

Tüm Avrupa ülkelerinin içinden %90+ harcamayı yapan ülkeyiz :oops: (y), o ülkeler sırf Suriyelileri salmayalım diye para veriyorlardı bunun bir problem olacağını görüyorlardı çünkü. İşin en komiği belki en kötü ekonomiye sahip Avrupa ülkelerinin de başını çekiyoruz 😁

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Tüm Avrupa ülkelerinin içinden %90+ harcamayı yapan ülkeyiz :oops: (y), o ülkeler sırf Suriyelileri salmayalım diye para veriyorlardı bunun bir problem olacağını görüyorlardı çünkü. İşin en komiği belki en kötü ekonomiye sahip Avrupa ülkelerinin de başını çekiyoruz 😁
2013'den 2019'a kadar 43.5 milyar dolar harcanmış işin komiği 3.5 milyar dolar yardım yapılmış zaten %8'i şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkesinde 2. Sınıf vatandaş muamelesi görüp suriyelileri savunanlara tilt oluyorum sözüm meclisten dışarı

@memz

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
71 milyar dolar harcayan devlet şuan bu paranın yüzde kaçı kadar karantina döneminde halka yardım ediyor? Din kardeşiniz diye alınan insanların hepsi din değil de mezhep için birbirini yiyor. Sizce gerçekten, millete odaklanmanın zamanı gelmedi mi? Milleti yüceltmek yerine neden elin arabı yüceltilmeye çalışılıyor? Ülkeye 3 kuruş yararları olmayıp çoğu merkezi yerde karımıza, kızımıza, sevgilimize ya da kardeşimize gözlerini dikerek bakıp taciz etmekten başka işe yaramayan insanları neden barındırıyoruz, barındırmayı geçtim bir ton para döküyoruz. Rezillik.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
71 milyar dolar harcayan devlet şuan bu paranın yüzde kaçı kadar karantina döneminde halka yardım ediyor? Din kardeşiniz diye alınan insanların hepsi din değil de mezhep için birbirini yiyor. Sizce gerçekten, millete odaklanmanın zamanı gelmedi mi? Milleti yüceltmek yerine neden elin arabı yüceltilmeye çalışılıyor? Ülkeye 3 kuruş yararları olmayıp çoğu merkezi yerde karımıza, kızımıza, sevgilimize ya da kardeşimize gözlerini dikerek bakıp taciz etmekten başka işe yaramayan insanları neden barındırıyoruz, barındırmayı geçtim bir ton para döküyoruz. Rezillik.
Başımızdakiler Arap sevici yapıcak bir şey yok iktidar gitse bile 10 yıl düzelemeyiz mansur yavaş veya imamoğlu icraatler yapmaya çalışıyor ama bir ton borç bunu birde 20 yıllık devlet için düşün.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Başımızdakiler Arap sevici yapıcak bir şey yok iktidar gitse bile 10 yıl düzelemeyiz mansur yavaş veya imamoğlu icraatler yapmaya çalışıyor ama bir ton borç bunu birde 20 yıllık devlet için düşün.

Kendi insanlarımız açlıktan, işsizlikten ve çocuğuna bakamamaktan intihar ederken bizim mükemmel hükümetimiz aşığım.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ne ara bu kadar ırkçı olduk lan ne ara cidden merak ediyorum.

eğer gerçekten suriyelilere bu kadar para harcanıyorsa nereye gidiyor peki çünkü hala mülteci kamplarında yaşayan suriyeliler sefalet çekiyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
ne ara bu kadar ırkçı olduk lan ne ara cidden merak ediyorum.

eğer gerçekten suriyelilere bu kadar para harcanıyorsa nereye gidiyor peki çünkü hala mülteci kamplarında yaşayan suriyeliler sefalet çekiyor
2013 ile 2019 arası 43.5 milyar dolar harcanmış sadece 3.5 milyar dolarını karşılamışlar mülteci kampı fln hikaye.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2013 ile 2019 arası 43.5 milyar dolar harcanmış sadece 3.5 milyar dolarını karşılamışlar mülteci kampı fln hikaye.
işin arkasında başka şeylerde vardır ama neyse hadi ben kaçtım derse

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Chrollo04

80+ Bronze
Irkçılığı sevmem ama bunlar da gerçekten bize ırkçılık yapın diye bağırıyor

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
valla suriyelilerin %5lik 10luk kesimi yüzünden mülteci kamplarında yaşıyan ve şehirlerde haysiyetiyle yaşayan suriyelilerede suç atıldığını görmek beni üzüyor suriyelilerin içindeki azınlık bir çapulcu grup sebebiyle hepsini sınır dışı etmek büyük bir zulüm olur.
Evet aralarında zeki olanlar var

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yakında milletvekili olup meclise girerler .
Daha sonra belediye seçimlerinde aday olurlar .
Suriyelilere harcanan para eğitime yatırılsaydı şu an hepimiz çok farklı konumda olabilirdik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom