Neler Yeni

Suriyelilerin Sınır Karakolunu Basması

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Merhaba çok fazla küçük bir grup üzerinden suriyelileri eleştirmeyin din kardeşlerimizi sığdıramadınız yorumlarını görüyorum ama biraz araştırınca gerçekten küçük bir grup denilmiyecek kadar suriyeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

Bizim Dedelerimiz ne hallerle savaştı aç kaldıkları halde savaştı ve bu vatanın sefasını torunları çekmesi gerekirken elin suriyelisi gelip çekiyor din üzerinden yok şöyle yok böyle bunlar yakında ülkede bizimde istemezler bunlar hakkında derhal harekete geçilmeli.

Kendi ülkelerinde savaş var diyenler gitsinler savaşsınlar Osmanlı savaşında bazı Araplar bizi satmıştı ingilizlere gitsinler kendileri çözüm bulsunlar Kur'an Da yazıyor zaten savaştan kaçılmaz diye

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bi bakımda haklısın.
Ben bunları din kardeşim olarak görmüyorum. Savaş konularındada tüm dinlere düşmanım aslında. Sorguluyorum, sorguladıkça aklıma suriyelilerin din kardeşimiz ayağına gelip sahillerde nargile keyfi yapmaları geliyor herşeyden soğuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana kızgınım bana çok kızgın atıyon reisim öc alıyoz şurda

totalde 50 kızgın reaksionum var 12si senden
O banada kızgın atıyo takma kafana😁

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ben bunları din kardeşim olarak görmüyorum. Savaş konularındada tüm dinlere düşmanım aslında. Sorguluyorum, sorguladıkça aklıma suriyelilerin din kardeşimiz ayağına gelip sahillerde nargile keyfi yapmaları geliyor herşeyden soğuyorum.

O banada kızgın atıyo takma kafana😁
Ne diyeyim sen de haklısın. :(

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Aklı olan yönetici bu köpekleri sınır dışı eder ve bir dahaki sefere bunu yapan kişiyi yaptığına pişman eder, bu göz dağı verilmezse otoriter bir boşluk oluşacağı çok bariz, bu köpekler yarın metropolde de bu hareketleri yapınca anlarsınız. Kendi ülkesinden savaştan kurtarılarak kaçan asalak kesim bunlar, kadın çocuk ya da yaşlı değil; ülkemize Suriyeli almıyoruz ülkemize ne idüğü belirsiz çapulcuları alıyoruz. Bunlardan oy bekleyen yöneticilerin de vay haline kendi halkını 2. plana koyup 5 milyon Suriyelinin oyuna muhtaçsa bir siyasi zaten çok da söze gerek yok. Tarihten bu kadar ders almayan tek millet de biz olsak gerek, bir de bunu insanlık olarak yorumlayanlar var, :oops: (y) aynen insanlık kardeşim yallah Suriye'ye ülkende köpeklik yapsınlar diye sen orada can ver.

Son düzenleme:

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aklı olan yönetici bu köpekleri sınır dışı eder ve bir dahaki sefere bunu yapan kişiyi yaptığına pişman eder, bu göz dağı verilmezse otoriter bir boşluk oluşacağı çok bariz, bu it soyu yarın metropolde bu hareketleri yapınca anlarsınız. Kendi ülkesinden savaştan kurtarılarak kaçan asalak kesim bunlar, kadın çocuk ya da yaşlı değil; ülkemize Suriyeli almıyoruz ülkemize ne idüğü belirsiz çapulcuları alıyoruz. Bunlardan oy bekleyen yöneticilerin de vay haline kendi halkını 2. plana koyup 5 milyon Suriyelinin oyuna muhtaçsa bir siyasi zaten çok da söze gerek yok. Tarihten bu kadar ders almayan tek millet de biz olsak gerek, bir de bunu insanlık olarak yorumlayanlar var, :oops: (y) aynen insanlık kardeşim yallah Suriye'ye ülkende köpeklik yapsınlar diye sen orada can ver.
valla suriyelilerin %5lik 10luk kesimi yüzünden mülteci kamplarında yaşıyan ve şehirlerde haysiyetiyle yaşayan suriyelilerede suç atıldığını görmek beni üzüyor suriyelilerin içindeki azınlık bir çapulcu grup sebebiyle hepsini sınır dışı etmek büyük bir zulüm olur.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
valla suriyelilerin %5lik 10luk kesimi yüzünden mülteci kamplarında yaşıyan ve şehirlerde haysiyetiyle yaşayan suriyelilerede suç atıldığını görmek beni üzüyor suriyelilerin içindeki azınlık bir çapulcu grup sebebiyle hepsini sınır dışı etmek büyük bir zulüm olur.
Din kardeşimiz bu suriyeliler demi ?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
la bak hemen yine kızdı
ya sen neden bu kadar sinirlisin gerçekleri kabul et lütfen bi iki çapulcu için mülteci kampında zarzor hayatını idame ettiren o insanları eğer kalpsiz değilsen acırsın daha savaş başlamadan bizim ülkeye kaçan bi iki şebek için koca bi 5 milyonu sınır dışı etmezsin

evet kardeşim evet

böyle deyince koyun diyolar ama hadi neyse

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Destan yazmadan basitçe anlatacağım 2021 yılına kadar 71 milyar dolar harcanmış bu kansızlara belki biliyorsundur geçenlerde 128 milyar dolar olayı olmuştu 128 milyar dolarla her bir vatandaşa 10 bin TL dağıtabiliyordu devlet 5 milyon suriyeli için 71 milyar dolar ne harcadı anlamıyorum hepsine ev araba versen bu kadar tutmaz.

@memz bana lütfen suriyeli kansızları savunma zaten ekonomik sıkıntılar var birde benim ülkemde bu kansızlar yüzünden 2. Sınıf vatandaş muamelesi görmek bunaltıyor.

Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Şimdi ben yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum
kadın çocuk ya da yaşlı değil; ülkemize Suriyeli almıyoruz ülkemize ne idüğü belirsiz çapulcuları alıyoruz.
Bu söylediğimi anlamlandıran bir kişi ne dediğimi basitçe anlar zaten. %5-%10 demek ise ciddi bir komedya, Türkiye'de Suriyelilerin %90 ve üstü olduğu yerler var, bunu Almanya'daki Türk semtleriyle tam olarak bağdaştırmayın düzen ve düzensizlik aynı şey değil. Bu ciddi bir yönetim boşluğu, sınırdan ülkeye koşarak giren adamları ne zaman unuttunuz? 😁

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Merhaba çok fazla küçük bir grup üzerinden suriyelileri eleştirmeyin din kardeşlerimizi sığdıramadınız yorumlarını görüyorum ama biraz araştırınca gerçekten küçük bir grup denilmiyecek kadar suriyeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

Araplardan gram haz etmiyorum, kim olursa olsun

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şimdi ben yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum

Bu söylediğimi anlamlandıran bir kişi ne dediğimi basitçe anlar zaten. %5-%10 demek ise ciddi bir komedya, Türkiye'de Suriyelilerin %90 ve üstü olduğu yerler var, bunu Almanya'daki Türk semtleriyle tam olarak bağdaştırmayın düzen ve düzensizlik aynı şey değil. Bu ciddi bir yönetim boşluğu, sınırdan ülkeye koşarak giren adamları ne zaman unuttunuz? 😁
Hala anlamıyorum 5 milyon suriyeli için 71 milyar dolar ne harcandı hepsine yat kat versen gene tutmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,265
Üyeler
161,976
Son üye
romenox00
Top Bottom