Neler Yeni

Suriyelinin youtube yorumu

Bura.K

80+ Silver
Kayseri bu kadar yok Antalya fazla olacağını bilmiyordum. 😐
Şu anda Gaziantep ve Hatay en çok Suriyeli popülasyonun olduğu yerler arasında (yanlış hatırlamıyorsam.)
Olası bir iç isyan, hak talebinde Türkiye çok zor duruma düşer. 3-5 oy için memleketi sattı adamlar, hala daha savunanlar var 🐑

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bu mülteciler iyice azıttılar. İç savaş çıkarmak istiyorlar herhalde.
çıksın da hadlerini bildirelim biz yüzyıllardır savaşçı bir milletiz şundan emin olsunlar ölürüz ama vatan toprağını araplara ingilizlere vermeyiz örneği Çanakkale Savaşı
rakibimiz ise vatanını terk edip kaçan anca laf atan suriyeliler mi 😂😂 savaş 2 hafta bile sürmez

Carl-S

80+ Gold
Şu anda Gaziantep ve Hatay en çok Suriyeli popülasyonun olduğu yerler arasında (yanlış hatırlamıyorsam.)
Olası bir iç isyan, hak talebinde Türkiye çok zor duruma düşer. 3-5 oy için memleketi sattı adamlar, hala daha savunanlar var 🐑
Vallaha hocam seçim anketleri doğru mu bilmiyorum hala malum parti önde olması sinir oluyorum gerçekten bu ülkeden bir halt olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bas zafere birtek onlar doğru düzgün açıklıyor göndereceklerini geçtim artık ekonomiyi 10 yılı var en azından suriler falan gitsin.

TamerKs

80+ Silver
Neden bu tür yorumları ciddiye alıp konu açma gereği duyuyorsun? yararlı olanları ve yararsız olanlar var her iki taraftan da ciddiye alınmayacak kitle var. Tek bu kişi bütün suriyelilerin yerine karar vermiyor. Dlyar safo gibi bilgili ve kendini geliştirmiş kitleye odaklanın.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Dümbüğe Bak ya

The Batman

80+ Silver
Reüssssss

Ekler