Sürkeli öldürülecekmiş düşüncesi

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Selamlar
Herkesle en ufak bir tartışmada acaba beni öldürürmü diye düşünüyorum mesela bugün discordda birisi okula gidiyor musun sen diye sordu acaba benim okulda olup olmadığıma göremi öldürecek diye düşünüyorum zaten bende obsesif kompulsif bozukluk var sürekli sürekli düşünüyorum nerden girdi aklıma hayla emin degilim nasıl çözeceğim bunu arkadaşlar

Sürkeli ne demek la neyse psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

Selamlar
Herkesle en ufak bir tartışmada acaba beni öldürürmü diye düşünüyorum mesela bugün discordda birisi okula gidiyor musun sen diye sordu acaba benim okulda olup olmadığıma göremi öldürecek diye düşünüyorum zaten bende obsesif kompulsif bozukluk var sürekli sürekli düşünüyorum nerden girdi aklıma hayla emin degilim nasıl çözeceğim bunu arkadaşlar
Kendi başına çözemezsin. Aile büyüklerine danışabilirsin ardından profesyonel bir destek almanı öneririm. Psikologlar bu günler için var.

Selamlar
Öldürmezler, en azından öyle düşünüyorum. o.O2

Senin öldürdüğünü düşün belki o zaman geçebilir.
psikolojik yardım da alabilirsin

Selamlar
niye saçma sapan düşüncelere giriyorsun yapma kendine
böyle boş düşüncelerini at bi kenara uğraşacak başka şeyler bul yani kitap oku, film izle kafanı yorma böyle şeylere
insanlar küçük tartışmalar için sebepiz yere öldürmez
psikolojisi bozuk ve akli dengesi olmayan insanlar yapar

Çok mafya dizisi izlemişsin. Oğlum niye böyle bişey yapsınlar

Geri