Neler Yeni

Sürücü Kurdum Pc açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuğran Sayar
Rx 5500 xt 8gb ekran kartım bugün geldi sürücüsünü kurarken yarıda siyah ekran oldu restart attım biosu açtım anakartın sürücüsünü kurmak için Bi yeri açtım tam hatırlamıyorum sonra pc restart attı kendi kendine şimdi ekran gelmiyor f8 de işe yaramıyor

Batuhan5356

80+ Silver
Rx 5500 xt 8gb ekran kartım bugün geldi sürücüsünü kurarken yarıda siyah ekran oldu restart attım biosu açtım anakartın sürücüsünü kurmak için Bi yeri açtım tam hatırlamıyorum sonra pc restart attı kendi kendine şimdi ekran gelmiyor f8 de işe yaramıyor
ramleri sök tak olmadı biosu sıfırla

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Temassızlık olmuş olabilir dikkat edin, güzelce takmışsınız bir bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuğran Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rami çıkarıp taktım olmadı ekran kartını çıkarıp taktım olmadı bütün fanlar falandönüyor ekran kartının da beyaz ışığı yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
MehmetUygun
yazılımsal sorun olabilir yukarıdakı öneriler işe yaramzssa servise gönderin

Xekz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
MEHMET EKİZ
Ramleriniz çift slot ise tek tek takıp deneme yanılma yöntemiyle ramleri kontrol edin.Slot değiştirerek buna devam edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
MehmetUygun
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve F8 tuşuna devamlı basın gelecek ekrandan komut istemiyle güvenli mod'u seçin komut istemi açıldıktan sonra şunu yazın: rstrui.exe sonrasında en yakın tarihe sistem geri yüklemesi yaparak açabilirsin bilgisayarı. Sorun yanlış driver yüklediğinden kaynaklanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuğran Sayar
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve F8 tuşuna devamlı basın gelecek ekrandan komut istemiyle güvenli mod'u seçin komut istemi açıldıktan sonra şunu yazın: rstrui.exe sonrasında en yakın tarihe sistem geri yüklemesi yaparak açabilirsin bilgisayarı. Sorun yanlış driver yüklediğinden kaynaklanıyor.
Denedim hiçbir ekran gelmiyor

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Böyle işler basit gibi gelebilir ama en küçük bir hata da çözemeyeceğiniz sorunlarla karşılaşabilirsnizi. Bunun yerine sürücüyü kurarken bilen birinden yardım alsaydınız yada bilen birine yaptırsaydınız daha iyi olurdu :)

Top Bottom