Neler Yeni

sürücü kurslarının saçmalığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
sürücü kursları ehliyet verirken neden scooter, traktör(v.b.) göstermedikleri halde onun da ehliyetini veriyorlar. hadi dersinki traktör zaten 4 tekerli araba gibi kullanır. eee motor kullandırmıyorlar ama onuda ehliyete ekliyorlar. ben şu sıralar motorlara ilgiliyim ancak kullanmayı bilmiyorum şimdi neden benim ehliyetimde bilmediğim bir aracın simgesi var. bunun yanında süleyman soylu b sınıfı ehliyete 125cc motorları ekledi ben nasıl kullanıcam bu motorları. bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
sürücü kursları ehliyet verirken neden scooter, traktör(v.b.) göstermedikleri halde onun da ehliyetini veriyorlar. hadi dersinki traktör zaten 4 tekerli araba gibi kullanır. eee motor kullandırmıyorlar ama onuda ehliyete ekliyorlar. ben şu sıralar motorlara ilgiliyim ancak kullanmayı bilmiyorum şimdi neden benim ehliyetimde bilmediğim bir aracın simgesi var. bunun yanında süleyman soylu b sınıfı ehliyete 125cc motorları ekledi ben nasıl kullanıcam bu motorları. bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi
Bilmiyorsan kullanma bu kadar basit, zaten akilliysqn bilmediğin şeye binmezsin

oguz13

80+ Bronze
Kimse ehliyetinde var diye kullan demediki. Aynı zamanda bisiklet gibi motoruda dengeyi
öğrendiğin zaman çok iyi bir şekilde sürersin öyle zor değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mevzu denge kurmak değil daha önce elektrikli kullandım.dengeden yana sıkıntım yok zaten. knk ben vites atmayı bilmiyorum mesela tek bildiğim debiyajın arabadaki gibi ayakta değil elde olduğu. b sınıfı ehliyete 125cc motorları eklendi bunun işçin 1-2 ders aldıktan sonra denmiş ehliyetimi almış biri olarak ne yapmam gerekir bunu bilmiyorum. bir şeyler söylüyorlar(yukarıdakiler) ama detaya inmiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorsan kullanma bu kadar basit, zaten akilliysqn bilmediğin şeye binmezsin
öğrenmek istiyorum zaten

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Aslinda nasıl arabayı önce ailemizden vs. öğreniyorsak motoru da o şekilde öğrenmemizi istiyorlar. zaten m sınıfı motor alabiliyoruz ve bunlar çok güçsüz motorlar. Elektrikli bisiklet gibi bir şey yani. Ama 125cc' ye çıkması bana mantıklı gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hadi çıktı eyvallah ne yapmamız gerekiyor ekstra ders ücreti verip bana motor öğretin mi dicez nasıl işliyor sistem

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
hadi çıktı eyvallah ne yapmamız gerekiyor ekstra ders ücreti verip bana motor öğretin mi dicez nasıl işliyor sistem
Muhtemelen evet. Size öğretecek biri yoksa parasını verip kurstan öğreneceksiniz. Kurstan sonra sinava girmenize gerek yok. Ben artık sürebilirim diyebildiginiz zaman çıkıp sürün.

Ben arabayı babamdan öğrendim. Dışarıda sürmem için zorunlu olarak sürücü kursu almam gerekiyordu. Eğer zorunlu olmasaydı ben zaten yeterince bilgiye sahiptim. Boşu boşuna sürücü kursuna para vermiş oldum. Sadece sınava girebilseydim yine geçerdim. Eger babam öğretmeseydi mecburen sürücü kursuna gitmem gerekirdi ve orda öğrenmem gerekirdi. Sizde motor sürmeyi bilmiyorsaniz ve öğretecek kimseniz yoksa sürücü kursuna mecbursunuz. Sürücü kursuyla görüşüp ücretini ödeyip ders alacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364
Son üye
Vidor