Modding Sürücülerin güncel olmaması fps i etkiler mi?

Wacessa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Ben 1-2 ay önce nvidia da sürücüleri güncelledim ama güncelledikten sonra yukarı ok tuşu çalışmamaya başladı daha sonrasında ocak ayınd yayınlanan sürücüyü yükledim ve düzeldi hala şu anda ocak ayındaki sürücüyükullanıyorum ama normalde mesela valorantta150 fps alıyordum şu an 100 ve 80 fps arasında gidip geliyor bunun nedeni sürücü ile ilgili olabilir mi?

etkiler. her güncellemede optimizasyonları iyileştirdikleri için illa ki fps değişimleri az da olsa olacaktır. ama valorant için konuşmuyorum.

etkiler. her güncellemede optimizasyonları iyileştirdikleri için illa ki fps değişimleri az da olsa olacaktır. ama valorant için konuşmuyorum.
ama ok tuşları çalışmıyordu yeniden çalışmazsa ne yapacağım?

ama ok tuşları çalışmıyordu yeniden çalışmazsa ne yapacağım?
ok tuşu dediğiniz klavyedeki olduğunu sanıyorum. ekran kartı güncellemesi ile ok tuşlarının çalışmayacağını düşünmüyorum. o durumun farklı bir nedeni olabilir. o güncellemeleri dünyada milyonlar aynı anda yapıyor. herhangi bariz bir problemde reddit vs. gibi sitelerde hemen haberi yayılıyor. sizin problemizin sebebinin başka olduğunu düşünüyorum.

ok tuşu dediğiniz klavyedeki olduğunu sanıyorum. ekran kartı güncellemesi ile ok tuşlarının çalışmayacağını düşünmüyorum. o durumun farklı bir nedeni olabilir. o güncellemeleri dünyada milyonlar aynı anda yapıyor. herhangi bariz bir problemde reddit vs. gibi sitelerde hemen haberi yayılıyor. sizin problemizin sebebinin başka olduğunu düşünüyorum.
evet klavyedeki sürücüde olmasını düşünmemein sebebi sürücüyü güncelleştirdim ve anında çalışmamamya daha doğrusu algılanmamaya başladı
laptop kullanıyorum hem laptopta hem de harici klavyede algılanmadı ama sürücüyü ocak ayındakiyle değiştirdiğimde sorun anında düzel hem windowsta şifre girdiğim kısımda çalışıyor ama ana ekrana geldiğim andan itibaren çalışmıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ki normalde çok rahat twitchte yayın çabiliyordum şu an yayın açınca 30 fps e düşüyorum normalde 120 sabit oluyordu twitch te yayın açarken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,703
Üyeler
192,471
Son üye
mehmetalii10
Geri