Neler Yeni

Süt içmek ostrojen hormonu mu salgılar

kraxius

80+ Bronze
Spor salonunda çıkışta abiye spor sonrası süt içilir mi dedim protein kalsiyum falan adam da süt içme dedi östrojen hormonu ve kadınlık hormonu salgılatıyor muş lakto falan yağlı dedi yağsız içsem dedim içme dedi biz kadın mı olduk habersiz ya doğru mu bilgi.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Spor salonunda çıkışta abiye spor sonrası süt içilir mi dedim protein kalsiyum falan adam da süt içme dedi östrojen hormonu ve kadınlık hormonu salgılatıyor muş lakto falan yağlı dedi yağsız içsem dedim içme dedi biz kadın mı olduk habersiz ya doğru mu bilgi.
Östrojen var doğru.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hayda kadın olayı doğru mu
İnekten süte östrojen geçiyor diye biliyorum. İnsanda salgılama artar mı ondan emin değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocan abartmış bence. Sporla uğraşan neredeyse herkes shake yaparken süt kullanıyor. Veya gün içerisinde süt tüketiyor. Anlamadım nedenini.

Son düzenleme:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Östrojen hem erkeklerde hem kadınalrda bulunuyor zaten. Kadınalrda erkeklerde olandan çok daha fazlası var tabi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Şahsen süt hiç sevmeyen birisi olarak mantıklı geldi. İçmeyin len karı olursunuz (!) Yok kanka öyle bir şey. İç sen bir şey olmaz. Ben süt içmem ee dağ ayısı olmadım hala. Devam

.RBO.

80+ Silver
çok bir şey etkilemez hiçbirsey olmaz

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Nası süt içmek seni seni kadın yapıyo aşko ya
(süt içtikten sonra ben)

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Alakayı anlamadım konuştuğun kişi endokrin uzmanı falan mı sanki? Testestoron ve östrojen ortak hormonlardır sadece ekstra organ sebebiyle fazla salgılandığı olur ama bir kadında erkekten fazla testestoron veya bir erkekte bir kadından fazla östrojen(özellikle genç erkekler, menopoz sonrası kadınlara kıyasla daha fazla salgılar genelde) salgılanması mümkün. Hormonların optimum düzeyde olması gerekir yok bu kadınlarda daha fazla salgılanıyor diye kendimden tamamen yok etmeliyim diye bir şey yok.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
5 yıldır aralıksız süt tüketirim. hala erkeğim içmeye devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,075
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero
Top Bottom